Massages Hilversum

Hilvertsweg 195, Hilversum, 1214JD

Massages Hilversum has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

QoQo Massage Clinics - Hilversum

56 reviews
Neuweg 209A, Hilversum

Stam & Beauty

53 reviews
Neuweg 384, 1215JJ Hilversum

Areeya Spa Hilversum

23 reviews
Neuweg 217-219, Hilversum

Browse services

Venue reviews

2,2
3 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Afgelopen maandag had ik een duo massage geboekt. Op de afgesproken tijd kwam ik aan bij het adres dat bij de informatie te vinden is: geen massage salon. Op internet gekeken en daar stond een heel ander adres, aan de andere kant van de stad. Ik heb geprobeerd te bellen, maar er werd niet opgenomen. Ik kreeg een automatisch bericht terug dat ik later terug gebeld zou worden: het is nu donderdag en ik moet nog steeds terug gebeld worden. Heel jammer.
Geen aanduiding voor massage , via ijssalon te weten gekomen waar het was, door een klein steegje wat er onverzorgd uit zag. Verder niemand aanwezig. Gerard belde later dat hij het niet doorgekregen had van Treatwell maar denk dat hijzelf was vergeten tijden te blokkeren in agend
Show venue reply...
Heerlijk. Sandra hield rekening met mn gespannen spieren... Top!!!
Show venue reply...

About

Massages Hilversum
Hilvertsweg 195
1214JD Hilversum

Wil je even helemaal tot rust komen met een massage? Dit kan bij Massages Hilversum. Je kunt hier terecht voor sportmassages, zwangerschapsmassages, een deep tissue massage of een 'gewone' ontspanningsmassage. Wat je ook kiest, je weet dat je een moment van ontspanning hebt.

Eigenaresse Sandra heeft jaren ervaring en heeft een brede kennis van het lichaam en gezondheid. Sandra neemt echt de tijd voor de behandelingen dus er komt geen gehaast aan te pas. Samen met een collega biedt Sandra ook duo-massage aan. Zo kun je lekker samen ontspannen in dezelfde ruimte.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren. De massagesalon is gevestigd in gezondheidscentrum Een en Al.

MonMonday
08:4522:00
TueTuesday
08:4522:00
WedWednesday
08:4522:00
ThuThursday
08:4522:00
FriFriday
08:4522:00
SatSaturday
08:0017:00
SunSunday
08:0017:00