Sartrestate 14, Ede
Open Today: 10:00 - 21:30

Browse services

Venue reviews

4,8
77 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik vond het erg fijn! Ook omdat ze mij privacy gaf tijdens het uit en aankleden. Haar behandeling was precies goed. Niet te hard niet te zacht. Mijn volgende behandeling staat weer gepland. Kijk er weer naar uit !!!
Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Christine is ontzettend vriendelijk en doet haar werk met veel liefde een aandacht.
Show more reviews...

Meet the team

Christine
Masseur
4.8
42 reviews

About

Bij Massasjehuset ervaar je wat echte ontspanning kan zijn. Tijdens de massages worden zowel westerse als Chinese massage technieken gebruikt, waardoor het beste van beide werelden gecombineerd wordt. Door de combinatie van deze technieken, wordt de spanning in het lichaam op een dieper niveau aangepakt dan in de klassieke westerse massage, maar is de massage niet zo pijnlijk en meer ontspannen dan in de Chinese traditie.

Services

Massage

What our customers say about Christine

Skilled11
Professional10

About

Massasjehuset
Sartrestate 14
Ede

Bij massagesalon Massasjehuset gelegen in Ede ben je aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage en een voetmassage.

Eigenaresse Christine heeft meer dan 5 jaar ervaring en werkt met veel passie. Kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht staan bij haar centraal en dat merk je gelijk als je de salon binnenkomt. Er hangt een ontspannen sfeer in haar salon waardoor je ook echt even tot rust kunt komen. Christine gebruikt zowel westerse als Chinese technieken tijdens de massages en luistert altijd naar jouw wensen of eventuele klachten.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0021:30
WedWednesday
12:0021:30
ThuThursday
15:0021:15
FriFriday
10:0021:30
SatSaturday
10:0018:30
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby