Natural Sculpting

Spuistraat 42HS, 1012TV Amsterdam
Spuistraat 42HS, 1012TV Amsterdam

Browse services

All
Face
Massage
Body

Venue reviews

Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

RatingFilter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
great treatment!
Show venue reply...
Very professional explanation and advice
Really happy about the results of the cryolipolysis. I’ve had several treatments and my stomach looks incredible. The owner is very friendly and takes time to answer my questions. I would definitely recommend Natural Sculpting.
Ik ben super tevreden met de pijnloze cryolipolyse behandeling in deze salon. Eindelijk een platte buik, wat mij nooit lukte met diëten. Met de coaching van Nikky ben ik nu ook 5 kilo lichter. Ik vind Natural Sculpting een heel fijne salon.
Ik heb nu een aantal keer de cavitatie in combinatie met de cryolipolyse behandeling geboekt bij Natural Sculpting en mijn buik en bovenbenen zijn inmiddels mooi strak. Nikky motiveert mij om fit en in shape te blijven.
Show more reviews...

Meet the team

Nikky

About

Natural Sculpting focust zich op non-invasieve methoden op de markt die zijn gericht op afvallen, het verwijderen van vet en cellulitis, alsmede methoden om de vormen van het lichaam en de huid te verbeteren. Denk hierbij aan het verstrakken van de huid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Wij zijn gecertificeerd in de uitvoering van de door ons aangeboden behandelingen. De behandelingen zijn wetenschappelijk ondersteund. Mede doordat deze non-invasief zijn, zijn deze veilig en bieden deze behandelingen de kans om zonder dure (en riskante) operatie het uiterlijk significant te verbeteren. De treatments betreffen een behandeling waarbij waarde wordt gehecht aan uw persoonlijke wensen en uw privacy.

Services

Body
Face
Massage

About

Natural Sculpting
Spuistraat 42HS
1012TV Amsterdam

Bij schoonheidssalon Natural Sculpting - aan de Spuistraat te Amsterdam - kun je terecht voor het verwijderen van vet en cellulitis (cryolipolyse en cavitatie) en bindweefselmassages voor je gezicht en lichaam.

Een bindweefselmassage voor je lichaam heeft voornamelijk als doel om je huid te verstrakken en te verbeteren. Het is dus een effectieve en stevige massage tegen cellulite en striae. Houd je je bezig met anti-aging? Ga dan voor een bindweefselmassage voor het gezicht. Dit is een doeltreffende manier om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, of te voorkomen.

Eigenaresse Nikky is gespecialiseerd in huidverbetering en -verstrakking. Dus of je nu gaat voor een massage, ultrasound therapy of vetbevriezing: je huid knapt er zeker van op. Laat je vooral adviseren door Nikky als je ergens over twijfelt. Ze helpt je graag met haar expertise!

MonMonday
08:0021:00
TueTuesday
08:0021:00
WedWednesday
08:0021:00
ThuThursday
08:0021:00
FriFriday
08:0019:00
SatSaturday
08:0018:00
SunSunday
10:0018:00

Beauty Salons nearby