Hoge Rijndijk 3, Woerden
Open Today: 09:00 - 21:00

Browse services

Venue reviews

4,6
196 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Goed geholpen, goed advies
Mijn krullen zijn super mooi geknipt en in model gebracht. Mijn krullen zijn nog nooit zo goed geknipt. De dames in de salon hebben er echt verstand van.
Krullen laten knippen, hier heef ze echt verstand van.
(Volgens mij) de enige kapsalon in Woerden waar natuurlijke producten gebruikt zonder schadelijke stoffen. Gastvrij; fijn dat iedereen welkom is. Tevreden over het resultaat. Wel prijzig.
Topkapster!
Show more reviews...

Meet the team

Noraly
Topstylist
4.9
118 reviews

About

Hallo, Leuk dat je bij ons op site kijkt! Ik ben Noraly, 33 moeder van 3 kinderen en eigenaresse van Norastyle. Vanaf 2017 ben ik begonnen met de kap- en beautysalon. Met 17 jaar werkevaring en meerder curssusen die ik volg, hoop ik dat jou haar prachtig valt en de mooiste kleuren te creëren. Tot snel,

Services

Hair
Face

What our customers say about Noraly

Professional18
Knowledgeable15
Skilled12
Experienced11
A
Anne
Top styliste en color specialist

About

hallo, Ik ben Anne, moeder van 2 prachtige kids. Al 15 jaar zit ik in het kappersvak, ik vind dit na al die jaren nog steeds ontzettend leuk. Kleuren daar zit echt mijn passie. zie ik jou snel, groetjes Anne

Services

Hair
Face

About

Norastyle
Hoge Rijndijk 3
Woerden

Toe aan een knipbeurt? Dan zit je bij kapper Norastyle in Woerden helemaal goed. In de salon heerst een huiselijke en gezellige sfeer zodat je optimaal kunt genieten van een moment voor jezelf. Je kunt bij Norastyle terecht voor knippen, kleuren en een permanent. Van je haarpunten bijwerken tot aan een complete nieuwe coupe met highlights: haarstyliste Noraly zorgt ervoor.

Ze is gespecialiseerd in kleuren en krullen knippen en er worden duurzame, biologische producten gebruikt. Daarnaast heeft Noraly meer dan 15 jaar ervaring, dus je bent bij haar in goede handen. Ze vindt het vooral belangrijk dat je bij haar even kunt ontspannen, terwijl je haar professioneel verzorgd wordt. Kortom: bij Norastyle verlaat je de salon stralend met een vlotte kapsel.

Goed om te weten: je kunt gratis parkeren voor de deur.

MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
09:0017:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
08:0017:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Kemon
Olaplex

Hair Salons nearby