Salon Chez Bar

Philips Willemstraat 38, 3051PS Rotterdam
4,9
52 reviews
Philips Willemstraat 38, 3051PS Rotterdam

Browse services

Venue reviews

4,9
52 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
De behandeling voor mij liep uit, daardoor voelde ik me eerst wat verloren, maar dat werd later ruimschoots ingehaald door de persoonlijke aandacht van de kapster. Ik was ook heel blij met het resultaat (en mijn vriendin die na mij werd geknipt ook)!
Anonymous
11 days ago
Anneke
12 days ago
Super blij met mijn haar! Eerlijk advies en ook echt kijken en uitleg geven waarom Milou denkt wat goed is. Voor het eerst direct een nieuwe vervolgafspraak gepland. Aanrader!
zita
18 days ago
Marlies
18 days ago
Na jaren dezelfde kapper toe aan verandering. Milou neemt de tijd en luistert goed. ook denk ze mee over kapsel en kleur en geeft goede adviezen. ik ben erg tevreden en kom daar zeker terug.
Marieke
25 days ago
Show more reviews...

About

Salon Chez Bar
Philips Willemstraat 38
3051PS Rotterdam

'Simplicity is key' bij Salon Chez Bar, want je kunt hier enkel terecht voor een knipbehandeling, kleurbehandeling of highlights. Meer heb je ook niet nodig, want dankzij de uitgebreide vakkennis heeft haarspecialist Milou veel ervaring met creatieve en trendy kapsels. Voorheen heeft ze ook vaak meegedaan aan creatieve shows en shoots. Milou houdt van haar vak, knipt en kleurt met veel passie en de kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Je verlaat Salon Chez Bar niet alleen met mooi en gezond haar, maar ook met een nieuwe dosis zelfvertrouwen.

Let op: in de salon kan je alleen met pin betalen.

Monday
Closed
Tuesday
Closed
Wednesday
13:0019:00
Thursday
Closed
Friday
13:0019:00
Saturday
10:0018:00
Sunday
Closed

Hair Salons nearby