Schoonheidssalon Knap

4,9
191 reviews
Oerlesestraat 154, Tilburg
Open Today: 09:00 - 17:00

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face

Venue reviews

4,9
191 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik kom er nu al een tijdje, en ben erg tevreden. Natasha weet precies wat ze doet, en weet ook altijd wat ze al heeft gedaan bij me. Me huid is ook verbeterd sinds ik kom, na mijn behandeling kijk ik altijd weer uit naar de volgende..! Heerlijk
Zeer gastvrij ontvangen ondanks alle maatregelen van de Corona virus. Nathasha doet er alles aan om je zo ontspannen mogelijk te laten voelen. Ik heb deze keer de Deep Cleansing treatment gezicht behandeling gehad, op advies van Nathasha ze kijkt zeer goed naar je huid en wat er bij je past. De gehele behandeling is de zweer ontspannen mag je als cliënt heerlijk genieten en even tijd voor jezelf hebben.
De nieuwste behandeling gehad, was erg fijn. Natascha is heel vriendelijk, behulpzaam en professioneel, kom hier dan ook al jaren met veel plezier!
Heerlijk ontspannen
heb voor de eerste keer de ipl behandeling gehad voor me bovenlip en het was niet pijnlijk of iets, hele aardige vrouw en ze gaf een goeie uitleg over de nabehandeling enzo dus ik ben tevreden 👌🏼🙂
Show more reviews...

Meet the team

Natascha
5.0
64 reviews

Services

Face
Nails
Hair removal

About

Schoonheidssalon Knap
Oerlesestraat 154
Tilburg

Natascha is gecertificeerd schoonheidsspecialiste en sinds maart 2011 de eigenaresse van schoonheidssalon Knap aan de Oerlestraat in Tilburg. Daarnaast is ze gediplomeerd dramatherapeut. Door een combinatie van deze twee is ze in staat om zowel voor de innerlijke als de uiterlijke vrouw te zorgen. Niets is voor haar belangrijker dan dat jij je welkom voelt! Deze salon op de zolderverdieping straalt rust uit en dit is precies wat je hier kunt doen - tot rust komen! Natascha zorgt ervoor dat ze continu up-to-date is met trends en ontwikkelingen binnen de branche. Zo kan ze jou alleen het beste bieden en kan jij tevreden en ontspannen de salon verlaten. Let op: Dit is een women's only salon!

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0017:00
WedWednesday
09:0017:00
ThuThursday
17:0021:00
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Beauty Salons nearby