Shiatsu Praktijk Pepijn Vanthoor

Raadhuisstraat 56A, Heemstede
4,7
66 reviews
Raadhuisstraat 56A, Heemstede
Off peak

Browse services

Venue reviews

4,7
66 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Fijne, ontspannende massage in een relaxte, prettige en rustgevende omgeving. Pepijn is een aandachtig mens die gelijk het vertrouwen geeft dat het goed komt. En dat alleen al is een waardevolle gedachte.
Fijne en goede behandeling
Pepijn neemt goed de tijd voor je intake. De behandeling heb ik als goed ervaren. Zeer goed weet ik niet want het was mijn 1e x.
Show more reviews...

Meet the team

Pepijn
4.9
33 reviews

Services

Massage

About

Shiatsu Praktijk Pepijn Vanthoor
Raadhuisstraat 56A
Heemstede

Bij Shiatsu Praktijk Pepijn Vanthoor kun je terecht voor een weldadige shiatsu behandeling. Deze behandeling wordt op zo’n manier gegeven dat je lichaam wordt gestimuleerd om via het zelfhelend vermogen bepaalde klachten en symptomen te bestrijden. Zo kunnen onder andere spanningen, pijn en vermoeidheid verminderd worden.

Pepijn helpt je weer kennis te laten maken met je lijf en innerlijke gevoelens waarop je kan vertrouwen. Op deze manier probeert hij samen met jou eventuele blokkades te lokaliseren en op te heffen. Uit je hoofd naar de weg van het lichaam. Beperkende overtuigingen staan vaak in de weg om het leven te omarmen en voluit te leven. Hij helpt je graag op dit pad naar ontspanning.

De behandeling wordt door de kleding heen gegeven. Het is daarom prettig om loszittende kleding aan te hebben of mee te nemen.

Shiatsu werkt ook ondersteunend in combinatie met andere therapieën of medische behandelingen en worden grotendeels vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

MonMonday
13:0018:00
TueTuesday
09:3017:00
WedWednesday
09:3012:30
ThuThursday
09:3017:00
FriFriday
Closed
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby