Sjenkels Zwolle

4,8
65 reviews
Klokkensteeg 2, Zwolle
Open Tuesday: 09:00 - 18:00
Off peak

Browse services

All
Hair
Nails

Venue reviews

4,8
65 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Top kwaliteit
Fijne sfeer en goede kwaliteit!
great
Show more reviews...

Meet the team

Sjenkels
4.8
32 reviews

About

Sjenkels is een kapper waar we eerst goed kijken en luisteren naar je wensen. Jouw wensen en persoonlijkheid zijn bij ons in de kapsalon het uitgangspunt. Onze professionals getraind door onze interne opleiding zijn in staat je wensen en je verwachtingen te vertalen, en met onze skills en craftsmanship ontslaat de perfecte combinatie voor een optimaal resultaat en de perfecte look. Kortom; een bezoek aan de kapper zoals nooit ervaren! Onze kapsalon is te vinden aan de Klokkensteeg 2 in Zwolle. Door de ligging in het centrum, vlakbij diverse parkeergelegenheden is de kapsalon makkelijk te bereiken. Onze stylisten zijn zo opgeleid dat ze iedere techniek tot in de puntjes beheersen. Balayage, bruidskapsels, dames- en herenkapsels zijn onder andere behandelingen die we verzorgen. Geïnteresseerd? Bel voor een afspraak of ontvang advies dat bij je wensen past! In het pand bevindt zich naast de kapsalon tevens Delete, professionals op het gebied van wax behandeling. Laat je daarnaast verrassen door onze nailbar waar je kunt kiezen uit meer dan 100 kleuren nagellak, snel opgebracht en binnen no-time zijn je nagels weer als nieuw. Onze “try before you die” display met al onze producten waar je vrijblijvend kunt testen of je laten adviseren door een van onze professionals. Sjenkels inspireert, verrast en haalt het mooiste uit je naar boven.

Services

Hair
Nails

Portfolio

About

Sjenkels Zwolle
Klokkensteeg 2
Zwolle

Sjenkels Zwolle is een eigenzinnige kapper in Zwolle. Laat je haren bijknippen of ga voor een compleet nieuwe look door je lokken een andere kleur te geven. Het team beheerst verschillende knip- en kleurtechnieken, dus laat vooral je wensen weten. Mocht je inspiratie nodig hebben: geen zorgen, het team adviseert je met alle liefde!

Het team van Sjenkels Zwolle gelooft in een positieve beleving en kwaliteit. En dit ervaar je dan ook tijdens elke behandeling in een unieke sfeer. Daarnaast staat de salon voor vernieuwing en verbetering. Kortom: bij Sjenkels Zwolle kan je droomcoupe werkelijkheid worden.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0016:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Nioxin
Sebastian
System Professional
Vidal Sassoon
Wella

Hair Salons nearby