Studio Allegro

4,8
11 reviews
Diephof 12, Purmerend
Home-based venue
Open Tomorrow: 09:00 - 13:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Medical & Dental

Venue reviews

4,8
11 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Fijne salon. Aanrader!
Geweldige ervaring! Zeer zacht en nauwkeurig werk, ik ben zeer tevreden! De wimpers zien er schattig en volledig natuurlijk uit!
Fijne salon en deskundig te werk gegaan.
Goede uitleg over de behandeling en ik werd erg op m’n gemak gesteld. De hygiëne is erg goed
Voelde m’n op mij gemak, en neemt alle tijd voor de beste resultaat. De volgende afspraak staat alweer gepland! :)
Show more reviews...

Meet the team

Marella
Eigenaresse
4.8
6 reviews

About

Ik ben Marella eigenaresse bij studio Allegro Allegro betekent Vrolijk in het Italiaans en dat is de achternaam van mijn vriend en zoon. Sinds mijn zoon naar de basisschool gaat heb ik de stap gezet om volledig voor mezelf te beginnen om dichter bij hem in de buurt te zijn en om mijn droom te volgen. Ik heb al een aantal jaar ervaring,maar had tot voor kort nog een baan ernaast. Nu kan ik me dus volledig op mijn passie storten en doe dit met heel veel liefde en plezier. Naast dat ik lekker aan het werk ben in de salon volg ik regelmatig cursussen om mezelf te verbeteren en meer verschillende behandelingen aan te kunnen bieden. Ik ben pas tevreden als mijn werk perfect is en mijn klanten blij en met een goed gevoel de deur uitgaan. Van een mooi resultaat kan ik echt genieten!

Services

Face
Hair removal
Medical & Dental

Portfolio

Amenities

Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted
Location
Close to bus stop
Close to train station
Free parking available
Languages spoken
English
Dutch

About

Studio Allegro
Diephof 12
Purmerend

Bij Studio Allegro in Purmerend kom je terecht in een fijne omgeving waar er naar jouw wensen worden geluisterd, en waar je altijd tevreden de deur uit loopt. Geniet van een fijne behandeling terwijl het team ervoor zorgt dat je gezien mag worden en je weer lekker in je vel zit. Ze gaan hier snel, vakkundig en hygiënisch te werk zodat alle haartjes met de haarwortels en al worden verwijderd. Vraag gerust advies aan Marella als je nog twijfelt over een nieuwe look, ze helpt je graag.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Treinstation Purmerend is op loop afstand. Buslijnen Waterlandplein & Waterlandlaan voor de deur met een stop. Daarnaast is er een gratis parkeermogelijkheid in de buurt.

Het team:
Bestaande uit eigenaresse Marella. Zij is net gestart maar heeft meerdere jaren ervaring in verschillende behandelingen. De salon is net opgericht, maar Marella heeft al langer ervaring als wimperstyliste met behaalde certificaat one-by one. Daarnaast heeft zij het certificaat allround browstylist.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Huiselijke sfeer met zacht teinten.
  • Gespecialiseerd in: Tatoeage verwijderen met de pico laser, carbon peeling en het zetten van tandkristallen. Eigenaresse Marella luistert naar de wensen van de klant en houd van een persoonlijke benadering.
  • De extra’s: Doet ook huidverbeteringsbehandelingen.
MonMonday
09:0020:30
TueTuesday
09:0013:00
WedWednesday
09:0017:00
ThuThursday
09:0017:00
FriFriday
09:0013:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Home-based Venues nearby