Studio Enya

4,8
93 reviews
Schiedamsedijk 3 (the gallery), Rotterdam, 3011EB

Browse services

All
Hair
Nails
Face

Our Work

Venue reviews

4,8
93 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Fantastische visagiste en kapster voor feestelijke gelegenheid!
Fijne salon, Anita is erg aardig en kan goed knippen, blij met m’n nieuwe kapsel.
Show venue reply...
Zeer goede en vriendelijke kapper
Show venue reply...
Heel fijn geholpen en ze nam de tijd om alles naar mijn wensen te doen. De salon is mooi en Anita is heel aardig!
Show venue reply...
De warmte is weer uit mijn haar en het glanst weer, dankzij de toner behandeling. Anita is heel ervaren en deskundig met kleuring. Ik ben altijd blij met mijn kleuringen en toners. Heel natuurlijk ziet het eruit. Dank je wel Anita!
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Anita
Hairstylist met specialismen haarkleuringen, bruidsstyling en visagie
4.9
68 reviews

About

Welkom in mijn nieuwe studio in Rotterdam-centrum! Top rated 2020 by Treatwell!! Als beauty studio heb ik een aantal specialisaties, waaronder: haarkleuringen zoals o.a. balayage, kleurcorrecties, bobkapsels, en (lang) haar knippen. Alle behandelingen gebeuren met alle aandacht voor jou en wat past bij jouw gezichtsvorm en levensstijl. Verdere behandelingen zijn: haarverzorgingsbehandelingen, make-up- en hairstyling voor evenementen, zakelijk make-up advies, DIY make-up workshops en CND Shellac nagellak behandelingen. Een andere specialisatie van mij waarmee ik mijn creativiteit gestart ben, is bruidsstyling. Met 14 jaar ervaring op zak in de bruidsbranche, ben je bij mij zeker aan het juiste adres. Bij aanstaande bruiden breng ik proefmake-up aan en maak ik diverse bruidskapsels bij mij in de studio. Op de huwelijksdag kunt u bij mij in de studio of op verzoek op locatie uw bruidsmake-up- en kapsel laten verzorgen. Voor de bruidegom heb ik ook een spa manicure en wedding face preperations for a groom. Graag verwelkom ik jou in een luxe, geweldige ambiance en mooie experience als klant in mijn studio in het pand van The Gallery Salon Studios! Boekingen graag via: https://www.studioenya.nl (hairstudio), insta: @studio.enya of FB @studio.enya met de 'boek nu' knop. Hartelijk dank!

Services

Hair
Face
Nails

Portfolio

What our customers say about Anita

Skilled10
Knowledgeable7
Talented6
Good attention to detail5

About

Studio Enya
Schiedamsedijk 3 (the gallery)
3011EB Rotterdam

Aan de Schiedamsedijk In Rotterdam vind je kapsalon Studio Enya. Je bent hier aan het juiste adres voor een knip- of kleurbehandeling, bruidskapsel en bruidsmake-up.

Eigenaresse Anita is een professional en neemt de tijd voor de behandelingen zodat jij even tot rust kunt komen. Anita is gespecialiseerd in kleuringen en bruidsstyling. Je kunt hier dan ook terecht voor proefmake-up en een proefkapsel als aanstaande bruid. Samen met Anita zal je de look bespreken voor de grote dag.

Goed om te weten: de salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, je kunt het beste uitstappen bij de halte Beurs-Blaak.

MonMonday
13:0021:00
TueTuesday
08:0021:00
WedWednesday
08:0021:00
ThuThursday
08:0021:00
FriFriday
08:0021:00
SatSaturday
08:0019:00
SunSunday
11:0017:00
Venue awards
Top Rated 2020

Hair Salons nearby