STUDIO NINA VAN VELUW

4,8
141 reviews
Derde Oosterparkstraat 88, Amsterdam, 1091KB
Open Today: 10:00 - 17:00

Browse services

All
Hair removal
Face

Venue reviews

4,8
141 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
I went in for an eyebrow clean-up and Mini took her time and made my brows look amazing.
Super fijne behandeling
Vriendelijk, ontspannen
Blij met mijn wenkbrauwen
Show more reviews...

Meet the team

Mini
4.8
14 reviews

About

De zeer getalenteerde MINI is al 24 jaar werkzaam in de beautywereld. In 2014 heeft ze 4 jaar lang haar eigen zaak gehad in hartje Amsterdam. MINI heeft de juiste precisie en snelheid in haar vingers om jouw wenkbrauwen en wimpers te perfectioneren. Want een perfectionist is ze zeker!

Services

Face
Hair removal
Nina
Eigenaar

About

"4 specialisten onder één dak! Onze Permanente Make-Up, Wimper, Wenkbrauw en Haarspecialisten staan 6 dagen in de week voor u klaar. Nina: “Wij streven er binnen mijn studio naar professioneel te werk te gaan en een prettige sfeer te creëren voor onze cliënten. Dit komt tot uiting doordat wij nauwgezet en zorgvuldig werken, de tijd nemen voor u, eerlijk zijn, altijd voor het beste eindresultaat gaan en wij onze cliënten elke dag met veel plezier ontvangen.” De studio van Nina bevindt zich aan de Derde Oosterparkstraat 88 in Amsterdam Oost. Hier word je ontvangen in een prachtig ingerichte studio, sfeervol, ruim en licht. Tot binnenkort!" Over Nina van Veluw Sinds 2014 heeft Nina verschillende certificaten behaald op het gebied van Permanente Make-Up en wimperextentions. In 2018 won ze tijdens de Lash World Cup in Amsterdam de 1e prijs in de categorie: Dramatic Volume, Master.

Services

Face
Hair removal
Daisy
Wimperstyliste
5.0
8 reviews

About

Daisy van den Bosch is All-Round wimper&wenkbrauw specialist bij s t u d i o n i n a v a n v e l u w. Daisy heeft meer dan 8 jaar ervaring als wimper&wenkbrauw stylist. In november 2018 is ze bij Nina komen werken en 1 op 1 door haar begeleid en getraind. Daisy beheerst alle technieken, werkt zeer secuur en creëert op hoog niveau prachtige wimpersets en wenkbrauwen.

Services

Face
Hair removal

About

STUDIO NINA VAN VELUW
Derde Oosterparkstraat 88
1091KB Amsterdam

Studio Nina van Veluw aan de Derde Oosterparkstraat in Amsterdam-Oost, is o.a gespecialiseerd in permanente make-up, wimperextentions, lashlifting en het epileren, threaden, shapen en verven van wenkbrauwen. Je wordt hier ontvangen in een prachtig ingerichte studio, vol sfeer, ruimte en licht.

Ben je wat vroeg, kun je op de bank in de studio gerust even zitten wachten terwijl je je telefoon oplaadt, een tijdschrift leest of even achter je computer wil werken.

Sinds 2014 heeft ze verschillende certificaten behaald op het gebied van wimperextentions.

In 2018 won ze tijdens de Lash World Cup in Amsterdam de 1e prijs in de categorie: Dramatic Volume, Master.

Nina: “Ik streef er binnen mijn studio naar professioneel te werk te gaan en een prettige sfeer te creëren voor mijn klanten. Dit komt tot uiting doordat ik nauwgezet en zorgvuldig werk, de tijd neem, eerlijk ben naar mijn klanten, altijd voor het beste eindresultaat ga en ik mijn klanten elke dag met veel plezier ontvang.”

Je wordt vriendelijk verzocht je make-up te verwijderen voor de behandeling. Zo is er meer tijd beschikbaar voor het plaatsen of opvullen van de wimperextensions.

MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0018:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
10:0017:00
Venue awards
Top Rated 2017

Beauty Salons nearby