Studio Purmerend

Pottenbakkerstraat 43, 1445CG Purmerend
4,7
50 reviews
Pottenbakkerstraat 43, 1445CG Purmerend

Browse services

Venue reviews

4,7
50 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Ashley
2 months ago
Kom hier vaker. Bevalt mij goed.Een heel vriendelijke vrouw met kennis van zaken. Is punctueel qua tijd. Heb nog nooit meegemaakt dat er een behandeling is uitgelopen bij vorige bezoeker zodat ik even moest wachten. Ben altijd zo aan de beurt.
Desiree
2 months ago
Fijne behandeling gehad. Totaal geen pijn ervaren. Begonnen met mijn rug en geeindigd met mijn gezicht. Was een heel fijne relaxte behandeling. Had niet verwacht dat ze ook mijn rug zou behandelen dus dit was een prettige bijkomstigheid. Is voor herhaling vatbaar als ik weer zoveel geld heb te besteden.
Desiree
2 months ago
5 sterren
Marion
2 months ago
Marion
2 months ago
Show more reviews...

About

Studio Purmerend
Pottenbakkerstraat 43
1445CG Purmerend

Bij Studio Purmerend kun je terecht voor al jouw schoonheidsbehandelingen onder één dak! Of je nu een gezichtsbehandeling, massage, gellak of pedicure wenst - alles is hier mogelijk! Ze bieden ook behandelingen voor diabetici en reuma patiënten. Verder kun je hier terecht voor een Brazilian wax. Eigenaresse Hanny werkt met de kwaliteitsproducten van de merken Piura en Pro Nails. Piura biedt een complete huidverzorgingslijn voor iedere leeftijd, ieder huidtype en is ook zeer geschikt voor de donkere huid. Hanny is elke dag gepassioneerd met haar werk bezig en staat voor je klaar om je wensen te bespreken en een passend advies te geven.

Monday
09:0016:30
Tuesday
09:0020:30
Wednesday
Closed
Thursday
09:0020:30
Friday
09:0017:00
Saturday
Closed
Sunday
Closed

Beauty Salons nearby