Schere 97, Rotterdam
Open Today: 09:00 - 18:00
Off peak

Browse services

Venue reviews

5,0
21 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Hele goed lekker massage gehad stuk beter gevoel na de massage. Weer stuk losser en bewegen gaat weer beter met schouder
Show venue reply...
Fijne schone en warme ruimte. Syl luistert goed naar je wensen.
Show venue reply...
Syl beheerst diverse massagetechnieken en combineert het ter plekke op basis van wensen en behoeften klant en haar eigen intuïtie. Ik kwam voor een sportmassage, maar kreeg zoveel meer. Geweldige ervaring.
Show venue reply...
Show venue reply...
Top!! Super
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Syl
Massagetherapeut
5.0
13 reviews

About

Over mij Vanaf mijn 12e werd ik gemasseerd door professionele masseurs. Ik vond het altijd interessant hoe ze mijn klachten wisten te verminderen met een uur massage. Ik ben opgegroeid in een gezin waarin bewegen en een gezonde levensstijl centraal stond. We zwommen, wandelden, fietsten en gingen elke winter op skivakantie. Op latere leeftijd ging ik tennissen en deed ik aan krachttraining. Iets wat ik nog steeds heel belangrijk vind om regelmatig te doen. In 2017 besloot ik van mijn hobby masseren mijn beroep van te maken. Ik heb een 6 maanden durende massage therapeut opleiding afgerond. Tijdens mijn opleiding mocht ik bij mijn sportmasseur, wie 20 jaar ervaring in het vak heeft, mijn stage lopen. Na deze periode ging ik op 9 maanden studiereis naar India. Bij dr. Rajesh Kalwadiya in Jaipur heb ik een privé training genomen en diverse cursussen op verschillende plekken door het land over Ayurveda en Ayurvedische behandelingen. Ayurveda is de 5000 jaar oude Indiase geneeskunde, gebaseerd op de 5 elementen, water, vuur, aarde, lucht en ether. In de loop van mijn carrière ben ik gespecialiseerd in nek/schouder en rug klachten. Het geeft mij een energieboost als ik iemand met mijn behandelingen mag helpen. Ik hoop je gauw te ontmoeten in mijn salon! Syl

Services

Massage

Portfolio

Valentino
Massagetherapeut

About

Masseren is bij mij met de paplepel ingegoten vanwege mijn Indische roots. Binnen mijn grote familiekring hielp ik graag familieleden door ze te masseren. Uiteindelijk besloot ik dit beroepsmatig uit te oefenen en ben ik begonnen met de opleiding sportmassage, welke ik 2019 succesvol heb afgerond. Vervolgens ben ik gelijk doorgaan met de opleidingen Massagetherapeut en Sporttherapeut en heb deze in 2020 succesvol afgerond. Hier zal het niet bij blijven en zal ik openstaan voor nieuwe inzichten, technieken en behandelvormen. Bij sportmassage ligt de focus voornamelijk op blessurepreventie, dit wordt o.a. bereikt door de doorbloeding te stimuleren en de afvalstoffen sneller af te voeren. Sport- en Massagetherapie kunnen worden ingezet bij sport- en werkgerelateerde (pijn)klachten of bij (pijn)klachten aan het bewegingsapparaat. Hierbij komen verschillende therapeutische handelingen aanbod o.a. verschillende massagetechnieken, lymfedrainage en mobilisatie van de wervelkolom en gewrichten. Mijn specialisatie is het verhelpen van (pijn)klachten ontstaan door sport, werk of anders. Ik hoop je snel in de salon te mogen verwelkomen.

Services

Massage
Duo
Duo-massage

About

Bij het boeken van een duo massage kiest u voor medewerker Duo Syl en Valentino. Op deze manier kunnen wij als salon garanderen dat de beschikbaarheid voor duo massages altijd correct is. De massages zullen altijd uitgevoerd worden door Syl en Valentino.

Services

Massage

Amenities

Internet
Free Wifi
Payment methods
Credit card accepted
Debit card accepted
Location
Close to tube station
Close to bus stop
Free parking available
Languages spoken
English
Dutch

About

Sylayurmassage
Schere 97
Rotterdam

Bij Sylayurmassage in Rotterdam kun je terecht met rug, nek & hoofdpijnklachten. Eigenaresse Syl en haar collega Valentino is gepassioneerd masseuse die vakkundig de behandelingen uitvoert. In de warme salon helpt ze jou van je klachten af, zodat jij zonder pijn verder kunt genieten van het leven.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Metrostation Slinge op loopafstand

Het Team:
Eigenaresse Syl is klantvriendelijk en werkt klachtgericht.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Een rustgevende sfeer
  • Gespecialiseerd in: Het verhelpen van hoofdpijn, nek, schouder en rug klachten
  • De extra’s: Er is een speciale zwangerschapsmassagetafel aanwezig waar je met je zwangere buik op kan liggen.
MonMonday
11:0020:00
TueTuesday
11:0020:00
WedWednesday
11:0021:00
ThuThursday
11:0021:00
FriFriday
11:0021:00
SatSaturday
09:0021:00
SunSunday
09:0018:00

Massage & Therapy Centres nearby