Sylayurmassage Reviews

Schere 97, Rotterdam

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

5,0
32 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Syl is een super lieve dame en heeft ons een heerlijke massage gegeven! Ze heeft mijn rug flink aangepakt en na de massage was ik helemaal zen en ontspannen. Mijn goeie vriend heeft ook een fijne massage gekregen en hij was ook erg tevreden! Ze was enorm vriendelijk de gehele tijd, rustig en ook gezellig. De salon was klein maar daardoor juist persoonlijk en een fijne sfeer. Zeker een aanrader!
Show venue reply...
In 1 woord: Super! Na elke massage voel ik me weer als herboren! Syl luistert naar je wensen en past haar massage aan op jouw wensen. Ontzettend vriendelijke dame! Salon ziet er altijd spik en span uit! Heerlijk ontspannen sfeertje erbij. Er is letterlijk aan elk klein detail gedacht. Voor mij voortaan alleen maar massages bij Syl!
Show venue reply...
Ik kom heel graag bij Szilvia/Sylayurmassage. Het is een hele fijne serene rustgevende ruimte. Bij mij werd de massage fijn (samen) afgestemd op mijn klachten en wensen. Zo begon Szilvia klachtgericht en ging over op ontspanningsmassage technieken. Ik heb vaak de neiging te blijven kletsen maar al snel zorgt de massage voor zo’n ontspanning dat ik de wereld om me heen vergeet. Door de massage voel ik mijn lijf weer;) (op de goede manier). Een waar kadootje voor jezelf en je lijf.
Show venue reply...
Altijd vriendelijk, Sylvia vraagt altijd of je specifieke klachten of aandachtspunten hebt en de service laat niks te wensen over.
Show venue reply...
Ik ben goed van mijn rugklachten geholpen door de masseuse. Ik voelde me herboren na de behandeling.
Show venue reply...
1
45
6
7