Totally Body and Mind

Gouvernestraat 257, 3014PM Rotterdam
4,6
145 reviews
Gouvernestraat 257, 3014PM Rotterdam

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,6
145 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
TOP!
Altijd perfect, zeker een aanrader!!!
Bij aankomst zag het er erg dood uit.Er hing een briefje aan de deur dat als er niemand zichtbaar was niet op de deur gebonst moest worden,altijd 5 minuten voor aanvang van een afspraak iemand klaar zou staan.Vanwege verstoren van andermans behandeling.Maar na een tijdje was het 20min na starttijd.Ik zat toch maar even aan de deur.Een dame verscheen met de vraag wat ik kwam doen,want Sonja was er niet.Ik heb meermalig gebeld,geen gehoor.En ook op gelezen berichtjes wordt niet gereageerd...
Show more reviews...

Meet the team

F
Floor

Services

Massage
Counselling & Holistic
S
Sonja
eigenaar
4.6
62 reviews

About

Ik ben Sonja Paul geboren en getogen in Rotterdam en woon samen met mijn echtgenoot in hartje Rotterdam waar u tevens ook mijn massage praktijk Totally Body and Mind kunt vinden. In 2005 heb ik na mijn opleiding tot sportmasseuse afgerond, en daarna volgde er nog vele opleidingen en specialisaties in massagevormen gevolgd om Totally Body and Mind vorm te geven. Waar ik met de meest zuivere intentie en mijn liefde voor mensen, hard aan heb gewerkt tot hetgeen wat Totally Body and Mind nu voor staat. Dit is integriteit, respect, kwaliteit en aandacht voor diegene die ik mag aanraken. Mijn vaardigheden en kennis van het massage vak, komt tot uiting in mijn behandelingen die ik met de meest mogelijk aandacht wil uitvoeren. Naast de massages heb ik in 2012 Serenity trips opgezet. Dit is ontstaan uit de vraag van mijn cliënten uit de praktijk. Serenity trips staat voor lifestyle reizen met een thema. Reizen die met dezelfde zorg en aandacht zijn samengesteld als mijn massages.

Services

Body
Massage
Counselling & Holistic

About

Totally Body and Mind
Gouvernestraat 257
3014PM Rotterdam

In hartje Rotterdam vind je praktijk Totally Body and Mind. Hier werkt eigenaresse Sonja, een vakkundige massagetherapeute met al ruim 15 jaar ervaring. Door een zware periode op haar levenspad is ze in aanraking gekomen met massages. Totally Body and Mind is dan ook opgericht uit liefde voor mensen. In deze professionele salon staan respect en aandacht centraal en dat merk je. Sonja is gespecialiseerd in klachtenbehandeling en werkt samen met jou graag aan jouw algemene gezondheid.

MonMonday
10:0021:30
TueTuesday
10:0013:00
WedWednesday
10:0021:30
ThuThursday
10:0021:30
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0014:00
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby