Willem ll passage 1 , Tilburg
Open Today: 11:00 - 23:00

Browse services

Venue reviews

5,0
29 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
De ontvangst was vriendelijk en er werd netjes uitgelegd hoe alles zou gaan verlopen. Kim verstaat haar vak en de massage was zeer ontspannend. Ze is vriendelijk, professioneel en erg kundig. Zeker voor herhaling vatbaar!
De massage was heerlijk. Helaas maar een half uur. Mijn hoofd zat vol toen ik ging liggen en was leeg toen ik opstond. De volgende keer ga ik zeker langer.
Show venue reply...
Kim is een topper, super fijne massage!
Show venue reply...
👍👍
Show venue reply...
Vriendelijk ontvangst en ruim voldoende informatie vooraf. Volgens mij was het ongeveer 23 graden binnen, toch had ik het een beetje fris vanwege de vochtige handdoek die over me heen lag. De massage zelf was extreem ontspannend en het voelde alsof de masseuse veel ervaring heeft.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Tess
Lomi Lomi coach
5.0
7 reviews

About

Tess heeft de Lomi Lomi verheven tot een kunst. Deze massage dans is een lust voor de mensen die willen ontspannen. Tess combineert de Lomi Lomi indien gewenst met haar kracht als beeldend therapeut en Reiki behandelaar.

Services

Massage
Rob
Lomi Lomi Specialist
5.0
10 reviews

About

Rob is reeds 8 jaar actief als masseur en heeft zijn liefde voor Lomi Lomi omhelst. De massages aangeboden door Wehe Massage zijn gebaseerd op Lomi Lomi technieken en zijn door Rob omgezet naar een westers tintje. Rob is ook voltijd coach en leest lichamen op mentaal en fysiek niveau. De massage is een dans waarbij de ziel geraakt word en het lichaam ontspant.

Services

Massage
Fleur

Services

Massage
Kim

Services

Massage
Emma

Services

Massage

Amenities

Payment methods
Cash only
Location
Paid parking available
Languages spoken
French
English
German
Dutch

About

Wehe Massage
Willem ll passage 1
Tilburg

WeHe massage, gevestigd in de SPZ013 City Massage salon in Tilburg, is een collectief van massage kunstenaars die de Hawaiaanse Lomi Lomi een warm hart toedragen. Ieder vanuit zijn holistische wijze laat jou genieten van deze wereld.

De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii, waar deze massage al eeuwen wordt uitgevoerd door verschillende Hawaiiaanse generaties. Deze Hawaiiaanse techniek met warme olie zorgt voor intense ontspanning terwijl al je zintuigen geprikkeld worden. Je wordt gemasseerd met lange, vloeiende bewegingen en zoals golven in de zee kan je de spanningen van je af laten stromen.

Je kan kiezen uit diverse varianten van deze holistische ervaring, om er een complete belevenis van te maken. Ga jij voor de traditionele Hawaiiaanse versie, of de Nederlandse variant? Hoe dan ook zal je helemaal zen weer de straat op stappen!

MonMonday
11:0023:00
TueTuesday
11:0023:00
WedWednesday
11:0023:00
ThuThursday
11:0023:00
FriFriday
11:0023:00
SatSaturday
11:0023:00
SunSunday
11:0023:00
Venue awards
Top Rated 2020

Massage & Therapy Centres nearby