Alex de Haasstraat 18, Rotterdam
Open Today: 13:00 - 20:00
Off peak

Browse services

All
Hair
Massage

Venue reviews

4,9
253 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik werd heel gastvrij ontvangen bij Sascha thuis. De salon zit op de zolderverdieping en is heel professioneel en mooi ingericht. Je merkt aan Sascha dat ze heel veel ervaring heeft in knippen. Ze luistert goed, vraagt goed door en het belangrijkste… ik ben heel blij met het eindresultaat!
Denkt echt met je mee! Hele fijne sfeer. Leuke gesprekken. Aanrader :)
I have had a great experience at Sacha's salon. She got an incredible career which makes her extremely knowledgeable and experienced. My hair looks great and exactly what I wanted. Definitely, my place to go from now on! Highly recommended.
Haar knippen
Altijd fijn en haar weer mooi geknipt!
Show more reviews...

Meet the team

Sascha
Masseuse
5.0
27 reviews

About

Ik werk op verschillende levels: van deep tissue massages tot energiewerk of coaching. Of je van een krachtige massage houdt, liever op een subtielere laag werkt met het energielichaam of meer hebt aan een coaching sessie; ik ben er voor je om samen te kijken wat het beste past bij jouw behoeften. Mijn massages zijn holistisch en therapeutisch. Gericht op het loslaten van oude spanning en blokkades om zo de energie weer vrij te kunnen laten stromen. Dit zorgt voor meer energie, rust, minder pijnklachten en een betere gezondheid. Ik maak tijdens de massages gebruik van essentiële oliën om de werking van de massage te versterken. Ik zie het lichaam als één geheel: Lichaam, geest en ziel. Door de sessies ga je even uit je hoofd en kom je weer in contact met je lichaam en jouw essentie. -- LET OP! Ik ben in april en mei even dicht ivm renovatie en de realisatie van mijn nieuwe salon. Daarna ben je uiteraard van harte welkom op mijn nieuwe plek in Rotterdam Noord! Als er in de tussentijd vragen zijn of ik kan je ergens mee helpen, aarzel niet om contact met me op te nemen.

Services

Massage
Counselling & Holistic
Sascha
kapper
5.0
190 reviews

About

Je kunt bij mij terecht voor een prachtig nieuw kapsel, een gezellig gesprek en een heerlijke kop koffie. Kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog aangeschreven en samen met jou zoek ik graag naar een kapsel dat helemaal op jou persoonlijk is afgestemd. LET OP! Ik ben verhuisd naar een nieuwe locatie in Rotterdam Noord! Ik heb online beperkte tijden beschikbaar staan ivm renovatie. Als je geen geschikte tijd kunt vinden, neem contact met me op, vaak is er nog wel wat mogelijk.

Services

Hair
Counselling & Holistic

Portfolio

What our customers say about Sascha

Skilled22
Friendly14
Talented12
Knowledgeable11

About

Well Being Artist
Alex de Haasstraat 18
Rotterdam

Op de Alex de Haasstraat in Rotterdam Noord vind je holistische kap- en massagesalon Well Being Artist. Je kunt hier zowel terecht voor je haar als voor massages.

Knippen, stylen en diverse kleurbehandelingen, zoals een balayage of highlights is een greep uit het uitgebreide haar-aanbod, maar ook het innerlijk wordt niet vergeten. Je kunt kiezen voor een heerlijke ontspanningsmassage, een stevige deep-tissue massage of voor het complete plaatje een holistische massage.

Eigenaresse Sascha heeft meer dan 12 jaar ervaring, je bent hier dus in goede handen. In de salon staan vertrouwen, professionaliteit en kwaliteit centraal. Sascha kijkt verder dan je buitenkant. Als je behoefte hebt aan meer dan een kappersbehandeling of massage, is er ruimte voor persoonlijke aandacht en een goed gesprek. Ze gelooft in een holistische benadering en zorgt ervoor dat je zowel van binnen als buiten weer stralend de deur uit loopt.

Waar je ook voor gaat: je zal tevreden en ontspannen de salon weer verlaten.

Let op: de salon is in april en mei gesloten i.v.m. renovatie werkzaamheden. De salon heet je daarna van hartelijk welkom in haar eigen salon in Rotterdam Noord!

MonMonday
Closed
TueTuesday
13:0020:00
WedWednesday
13:0020:00
ThuThursday
13:0020:00
FriFriday
13:0020:00
SatSaturday
12:0019:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Hair Salons nearby