Well Being Artist

4,9
336 reviews
Alex de Haasstraat 18, Rotterdam
Open Tomorrow: 12:00 - 19:00

Browse services

All
Hair
Massage
Body

Venue reviews

4,9
336 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Sascha heeft mijn haar mooi geknipt, voor het eerst heb ik echt mooie krullen. Sascha heeft ervaring en voelt je goed aan, dat vond ik fijn en gaf vertrouwen. Zeker een aanrader! Ik moest ook lachen toen ik een paar dagen daarna ineens een bijzonder compliment kreeg over mijn uitstraling. Dat komt ook zeker door mijn nieuwe kapsel want het voelt beter zo, bedankt!
Heeft mn haar precies geknipt zoals ik het wou
Hele fijne kapper en ik heb weer prachtige krullen!
Show more reviews...

Meet the team

Sascha
kapper
5.0
242 reviews

About

Je kunt bij mij terecht voor een prachtig nieuw kapsel, een gezellig gesprek en een heerlijke kop koffie. Kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog aangeschreven en samen met jou zoek ik graag naar een kapsel dat helemaal op jou persoonlijk is afgestemd.

Services

Hair
Counselling & Holistic

Portfolio

What our customers say about Sascha

Skilled29
Knowledgeable16
Friendly16
Talented15
Sascha
Masseuse
5.0
40 reviews

About

Ik werk op verschillende levels: van deep tissue massages tot energiewerk of coaching. Of je van een krachtige massage houdt, liever op een subtielere laag werkt met het energielichaam of meer hebt aan een coaching sessie; ik ben er voor je om samen te kijken wat het beste past bij jouw behoeften. Mijn massages zijn holistisch en therapeutisch. Gericht op het loslaten van oude spanning en blokkades om zo de energie weer vrij te kunnen laten stromen. Dit zorgt voor meer energie, rust, minder pijnklachten en een betere gezondheid. Ik maak tijdens de massages gebruik van essentiële oliën om de werking van de massage te versterken. Ik zie het lichaam als één geheel: Lichaam, geest en ziel. Door de sessies ga je even uit je hoofd en kom je weer in contact met je lichaam en jouw essentie.

Services

Body
Massage
Counselling & Holistic

About

Well Being Artist
Alex de Haasstraat 18
Rotterdam

Op de Alex de Haasstraat in Rotterdam Noord vind je holistische kap- en massagesalon Well Being Artist. Je kunt hier zowel terecht voor je haar als voor massages.

Knippen, stylen en diverse kleurbehandelingen, zoals een balayage of highlights is een greep uit het uitgebreide haar-aanbod, maar ook het innerlijk wordt niet vergeten. Je kunt kiezen voor een heerlijke ontspanningsmassage, een stevige deep-tissue massage of voor het complete plaatje een holistische massage.

Eigenaresse Sascha heeft meer dan 12 jaar ervaring, je bent hier dus in goede handen. In de salon staan vertrouwen, professionaliteit en kwaliteit centraal. Sascha kijkt verder dan je buitenkant. Als je behoefte hebt aan meer dan een kappersbehandeling of massage, is er ruimte voor persoonlijke aandacht en een goed gesprek. Ze gelooft in een holistische benadering en zorgt ervoor dat je zowel van binnen als buiten weer stralend de deur uit loopt.

Waar je ook voor gaat: je zal tevreden en ontspannen de salon weer verlaten.

Let op: de salon zit op de bovenste verdieping in een woonhuis.

MonMonday
Closed
TueTuesday
12:0019:00
WedWednesday
12:0019:00
ThuThursday
12:0019:30
FriFriday
12:0019:00
SatSaturday
12:0019:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Hair Salons nearby