Well Being Artist

4,9
167 reviews
Inside The Gallery, Schiedamsedijk 3 , Rotterdam
Open Today: 11:00 - 20:00
Off peak

Browse services

All
Hair
Massage

Our Work

Venue reviews

4,9
167 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Aanrader voor het knippen van je krullen!
Perfect geknipt en heel leuk gekletst!
Leuke zaak, ben fantastisch geholpen. Goede informele sfeer, aandacht voor de klant met mooi eindresultaat - top!
Fantastische ervaring! Nog nooit zo’n goede massage gehad. Vond al mn knopen en ging ze 1 voor 1 rustig bewerken. Ook heel goed geknipt. Nam de tijd en hee prettig persoon.
Show more reviews...

Meet the team

Sascha
kapper
5.0
129 reviews

About

Je kunt bij mij terecht voor een prachtig nieuw kapsel, een gezellig gesprek en een heerlijke kop koffie. Kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog aangeschreven en samen met jou zoek ik graag naar een kapsel dat helemaal op jou persoonlijk is afgestemd.

Services

Hair
Counselling & Holistic

Portfolio

What our customers say about Sascha

Skilled15
Friendly10
Talented9
Considerate7
Sascha
Masseuse
5.0
14 reviews

About

Ik werk op verschillende levels: van deep tissue massages tot energiewerk of coaching. Of je van een krachtige massage houdt, liever op een subtielere laag werkt met het energielichaam of meer hebt aan een coaching sessie; ik ben er voor je om samen te kijken wat het beste past bij jouw behoeften. Mijn massages zijn holistisch en therapeutisch. Gericht op het loslaten van oude spanning en blokkades om zo de energie weer vrij te kunnen laten stromen. Dit zorgt voor meer energie, rust, minder pijnklachten en een betere gezondheid. Ik maak tijdens de massages gebruik van essentiële oliën om de werking van de massage te versterken. Ik zie het lichaam als één geheel: Lichaam, geest en ziel. Door de sessies ga je even uit je hoofd en kom je weer in contact met je lichaam en jouw essentie.

Services

Massage
Counselling & Holistic

About

Well Being Artist
Inside The Gallery
Schiedamsedijk 3
Rotterdam

Op de Schiedamsedijk in Rotterdam vind je holistische kap- en massagesalon Well Being Artist. Je kunt hier zowel terecht voor je haar als voor massages.

Knippen, stylen en diverse kleurbehandelingen, zoals een balayage of highlights is een greep uit het uitgebreide haar-aanbod, maar ook het innerlijk wordt niet vergeten. Je kunt kiezen voor een heerlijke ontspanningsmassage, een stevige deep-tissue massage of voor het complete plaatje een holistische massage.

Eigenaresse Sascha heeft meer dan 12 jaar ervaring, je bent hier dus in goede handen. In de salon staan vertrouwen, professionaliteit en kwaliteit centraal. Sascha kijkt verder dan je buitenkant. Als je behoefte hebt aan meer dan een kappersbehandeling of massage, is er ruimte voor persoonlijke aandacht en een goed gesprek. Ze gelooft in een holistische benadering en zorgt ervoor dat je zowel van binnen als buiten weer stralend de deur uit loopt.

Waar je ook voor gaat: je zal tevreden en ontspannen de salon weer verlaten.

MonMonday
Closed
TueTuesday
11:0020:00
WedWednesday
11:0020:00
ThuThursday
11:0020:00
FriFriday
11:0020:00
SatSaturday
11:0020:00
SunSunday
Closed

Hair Salons nearby