Besterdplein 2, Tilburg
Open Today: 10:30 - 17:30

Venue reviews

5,0
15 reviews

Filter reviews

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ingrid is heel gastvrij en erg begaan. De massage is super en zeer professioneel. Ik ga snel weer terug. Topper is ze!!!
Aanrader, was echt heerlijk
Super massage gehad van Ingrid. Ze nam de tijd om je op gemak te stellen en legt van te voren goed uit wat ze gaat doen. Ze let op wat je klachten zijn. Het was een hele fijne behandeling en voelde meteen het verschil. Zeker een aanrader!
Bij een massage van Ingrid voel ik mij bij haar in vertrouwde handen. Zij is rustig en serieus met haar vak bezig. Iedere behandeling is nét even anders. Alsof zij aanvoelt wat er op dat moment nodig is. Ingrid behandelt mij gelukkig niet als een verzameling losse lichaamsdelen waaraan iets ‘gerepareerd’ moet worden. Vanuit de traditionele Chinese geneeskunde ziet zij mij als mens met een subtiel samenspel tussen lichaam, geest en gevoelens. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Geen hoofd en nekpijn meer en volledig tot rust gekomen. Ingrid heeft alles goed aangepakt. Ben zeer tevreden over de massage.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Ingrid
Massage therapeut
5.0
8 reviews

About

Ik ben Ingrid en sinds drie jaar geleden ben ik gestart met een studie Acupunctuur en verdiep ik mezelf in de Chinese Geneeswijze. Tijdens deze prachtige studie raakte ik gefascineerd door het massage vak. Wat je al wel niet kan betekenen voor mensen met je handen, is ontzettend mooi en dit wilde ik graag al inzetten voor ik aan de slag kan als acupuncturist. Ik heb inmiddels mijn eigen massage praktijk opgezet bij Warm Medicine Center op het Besterdplein in Tilburg. Het is fijn om mensen te kunnen helpen met pijn, stress en spanningsklachten. Ik weet zelf hoe vervelend het kan zijn als je last hebt van je rug, weinig energie hebt of de bepaalde emotionele spanningen in je lichaam opbouwt. Ik probeer met mijn massage je weer in balans te brengen en je lichaam en geest weer te laten ontspannen.

Services

Massage

Amenities

General
Pets are not allowed
Products
Natural ingredients
Organic products
Accessibility
Wheelchair accessible
Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted
Location
Close to bus stop
Close to train station

About

Yin en Yang massage Tilburg
Besterdplein 2
Tilburg

Ben je toe aan wat ontspanning of heb je pijnlijke klachten? Dan ben je bij Yin en Yang massage Tilburg in het centrum van Tilburg aan het juiste adres. Ingrid is gespecialiseerd in traditionele Chinese massages en zorgt ervoor dat je even volledig kunt ontspannen. Zo kun je volledig uitgerust de salon weer verlaten.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Station Tilburg is op loopafstandvan de salon.

Het team:
Eigenaresse Ingrid heeft een vriendelijke en professionele houding. Ze heeft 3 jaar ervaring met masseren.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Een medische sfeer gericht op preventie & holistische geneeswijze.
  • Gespecialiseerd in: Chinese Massage, drukpuntmassage, Tuina massage & Ontspanningsmassage.
  • De extra’s: Volgt een studie tot acupuncturist.
MonMonday
Closed
TueTuesday
10:3017:30
WedWednesday
10:3017:30
ThuThursday
10:3017:30
FriFriday
10:3017:30
SatSaturday
10:3017:30
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby