Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Amsterdam-Zuid, Amsterdam
Filters
Sort

Acupuncture near Amsterdam-Zuid, Amsterdam

We've found 5 venues

Sort by
Location
Search distance
Filter search results
Done
Date and Time
Express Treatments
Top Rated
Smart Discounts
Price Range
€0 - €4000

Inside-Out Cosmetics

4.6 6 reviews
More details
Kan je huid wel een boost gebruiken? Ga dan eens langs bij Inside-Out Cosmetics aan de Rijnstraat in Amsterdam. Hier kun je terecht voor verschillende facials, fruitzuurpeelings en cosmetische acupunctuur voor een oppepper van je huid. Tevens is eigenaresse Myriam gespecialiseerd in lichaamsbehandelingen, guasha en ontharen door middel van sugaring. De behandelingen die je bij Inside-Out Cosmetics kunt ondergaan, zijn allemaal heerlijk ontspannend voor lichaam en geest. Boek dus nu een afspraak en geniet! Let op: in de salon kan niet worden gepind.
Cosmetische acupunctuur
1 u
from 60
Show all services at this venue…

Medicine Body- Acupunctuur, Shiatsu and Energy healing

4.9 32 reviews
More details
Bij Medicine Body- Acupunctuur, Shiatsu and Energy healing in de Potgieterstraat kom je terug in balans. Van oorsprong zijn Jihae en Kay dansers en choreografen. Met deze jarenlange ervaring en opgedane kennis over het menselijk lichaam hebben zij hun werkgebied verlegd. Jihae is nu gecertificeerd acupuncturist en massagetherapeut Kay is gecertificeerd shiatsu-therapeut. Hun doel is om jou als klant te ondersteunen en je bewust te maken van de energetische verbinding met je eigen lichaam en geest. Zo creëer je een evenwichtige manier van leven en kun je specifieke gezondheidsproblemen verbeteren. De Praktijk is aangesloten bij Beroepsvereniging de ZHONG
Acupuncture and hands-on therapy by Jihae Ko - follow-up treatments
1 u 15 min
Save up to 25% from 216
Acupuncture and hands-on therapy by Jihae Ko - 1st treatment
1 u 15 min
80
Show all services at this venue…

Chi-Time Amsterdam

5.0 55 reviews
More details
Chi-Time is een praktijk voor acupunctuur en massage. Eigenaar Steven heeft altijd al interesse gehad voor alles wat met gezondheid en natuurlijke geneeswijzen te maken heeft. Hij is acupuncturist en masseur en haalt veel voldoening uit zijn werk. Hij kijkt tijdens de behandelingen of er blokkades in je lichaam en/of energiebanen zijn en probeert deze dan op te lossen. Ga lekker ontstressen, laat je spanningen los en krijg hernieuwde energie. De praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging Zhong.
Acupunctuur - eerste consult
1 u 15 min
75
Acupunctuur en massage
1 u 15 min
75
Acupunctuur
30 min - 1 u
from 37,50
Show all services at this venue…

Zohar Steg Acupuncture & Shiatsu Oil Massage Amsterdam

4.8 12 reviews   Last minute
More details
Zohar is a passionate and qualified acupuncture and shiatsu therapist with many years of professional experience. Before moving to the Netherlands he was a well-know therapist in Israel, owning a big clinic and teaching Chinese medicine for about ten years at the open university of Tel Aviv and another well known Chinese medicine school. His goal is to make you feel better! In his Amsterdam clinic full attention is given to each patient. Both acupuncture and shiatsu can help relieving different physical and psychical pathologies. These treatments also restore your energetic balance, simply making you feel good. Zohar is member of the Professional Association ZHONG. Most treatments are covered by most of the health insurance companies.
Acupuncture
45 min - 1 u 5 min
Save up to 15% from 59,50
Acupuncture treatment - back pain
45 min
Save up to 15% from 59,50
Acupuncture treatment - depression
45 min
Save up to 15% from 59,50
Show all services at this venue…

Priktijk Westerpark

4.9 63 reviews
More details
Aan de Groen van Prinstererstraat in Amsterdam is Priktijk Westerpark gevestigd. Bij deze salon wordt de behandelmethode acupunctuur gebruikt om het lichaam in balans te brengen. Op basis van een intakegesprek wordt er een behandelplan opgesteld. Ook kun je hier terecht voor een ontspanningsmassage, therapeutische massage of voor de traditionele Chinese behandeling cupping. De Priktijk is aangesloten bij Beroepsvereniging de ZHONG.
Traditionele Chinese acupunctuur - 45 minuten
45 min
49
Traditionele Chinese acupunctuur - 60 minuten
1 u
60
Intake en onderzoek - 1e consult
1 u 30 min
75
Show all services at this venue…
Loading...