Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Waterlandplein, Amsterdam
Choose date & time
Filters

Children's haircuts near Waterlandplein, Amsterdam

We've found 4 venues

Sort by
Location
Search distance

IJ Haarmode

4.6 31 reviews   Off-peak
More details
In Amsterdam-Noord vind je aan de gezellige Hagedoornweg kapsalon IJ Haarmode. Het team is er voor alle mannen en kinderen die graag een nette look willen. Ze geven graag advies en bepalen samen met jou welk model het beste bij je past. Ze werken uitsluitend met professionele haarverzorgingsproducten en doen er alles aan om jou je thuis te laten voelen. Fijn om te weten: de salon is elke dag van 9.00 tot 19.00 uur open en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Meisjes tot 10 jaar - knippen
20 min
Save up to 10% from 10,35
Jongens tot 10 jaar - knippen
20 min
Save up to 10% from 10,35
Jongens tot 10 jaar - knippen tondeuse
20 min
Save up to 10% from 10,35
Show all services at this venue…

Maison de la Mary

4.5 67 reviews
More details
In Amsterdam Zeeburg zit je bij Maison de la Mary goed voor je haar en beauty. Service en gastvrijheid staan hier op de eerste plaats. Ze bieden verschillende behandelingen als knippen, verven, haren opsteken, bruidskapsels, visagie, gezichtsbehandelingen, waxen, epileren en nog veel meer. De salon is voor mannen, vrouwen en kinderen. Wil je liever niet dat iemand meekijkt tijdens een behandeling? Dan hebben ze ook een plek achter met alle privacy. Voor het haar werken ze met producten van Redken en Pureology en voor de schoonheidsbehandelingen werken ze met Dermalogica.
Kinderen t/m 6 jaar - knippen
20 min
12,50
Mannen - wassen en föhnen
30 min
12,50
Kinderen 7 t/m 12 jaar - knippen
30 min
17
Show all services at this venue…

Dames salon Marwella

4.5 23 reviews
More details
Last van overtollige haartjes in je gezicht? Laat ze weghalen bij Dames salon Marwella aan het Mosplein in Amsterdam. Bij deze salon speciaal voor vrouwen zijn ze gespecialiseerd in het epileren met touw, waardoor heel precies en snel gewerkt kan worden. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een nieuw kapsel. Of je het nou wilt laten knippen, kleuren of stylen voor je bruiloft, niets is te gek. Tevens kun je je make-up laten doen, waardoor je weer geheel verzorgd en zelfverzekerd de salon zult verlaten.
Kinderen tot en met 12 jaar - knippen
20 min
10
Show all services at this venue…

Yourstyle

4.3 18 reviews
More details
Aan het Waterlandplein in Amsterdam vind je kapsalon Yourstyle. Bij deze salon kun je terecht voor onder andere een goede knipbeurt, kleuring of styling. Tevens biedt deze kapsalon schoonheidsbehandelingen, ontharingsbeurten in het gezicht en visagie aan. Of je nu een feestje of bruiloft hebt of nodig een knipbeurt kunt gebruiken, bij Yourstyle zit je sowieso goed. Laat je heerlijk onder handen nemen en je zult de salon met een prachtig kapsel verlaten. Wacht niet langer en boek nu een afspraak. Let op: de salon bevindt zich naast de Aldi.
Kinderen tot 12 jaar - knippen
20 min
12,50
Kinderen tot 12 jaar - knippen woensdagtarief
20 min
Save 20% 10
Show all services at this venue…
Loading...