Victoria Oriental Culture & Health aan de Schiedamsedijk in Rotterdam is een professioneel wellness center. Hier combineren ze acupunctuur, massage,... more

Price list Victoria Oriental Culture & Health - Rotterdam

Reviews Victoria Oriental Culture & Health - Rotterdam

9
Reviews
62 %
books again
Price/Quality 7.4
73% Complete
Ambiance 5.5
55% Complete
Service 6.8
67% Complete
65

 • Om elf uur gebeld worden, met de vraag of de afspraak één uur verzet kan worden. Geen probleem. Om 13.25 voor een dichte, niet uitziende salon. Om 13.30 komt er een medewerkster vertellen dat baas er pas is over een minuut of twintig. Zij heeft geen sleutel. Zij gaat wachten in de Macdonalds of ik daar ook wil wachten want het is zo koud. Nou wat denk je zelf, wat is dit voor een onprofessionele salon. Maak nooit een afspraak voordat je de salon hebt gezien. Ik had me zeer ongemakkelijk gevoeld als het wel was doorgegaan.
  Price/Quality
  10% Complete
  1.0
  Ambiance
  10% Complete
  1.0
  Service
  10% Complete
  1.0
  10
 • validated
  Sportmassage viel slecht tegen. Ik vraag me af of die medewerker wel wist wat hij deed. Kletsen met zijn mede collega tijdens m'n massage. Er werd ook niks te drinken aangeboden na de massage, wat in de meeste salons wel wordt gedaan. Ik zou niet nog een keer terug gaan.
  Price/Quality
  30% Complete
  3.0
  Ambiance
  20% Complete
  2.0
  Service
  30% Complete
  3.0
  27
 • validated
  Ontspanningsmassage was wel ok. Muziek viel ook uit, of het stopte midden in een nummer. Wat we vooral Jammer vonden was dat er teveel werd geklets door de 2 medewerkers tijdens ons massage (Ik zat samen met m'n man in 1 kamer).
  Price/Quality
  60% Complete
  6.0
  Ambiance
  20% Complete
  2.0
  Service
  50% Complete
  5.0
  43
Book now
< Back