7
Reviews
42 %
books again
Price/Quality 6.4
64% Complete
Ambiance 6.3
62% Complete
Service 6.6
65% Complete
 • validated
  Mevrouw spreekt bijna geen Nederlands, dit heeft voor miscommunicatie gezorgd. Ze begreep niet of wilde niet begrijpen dat ik nog een andere afspraak had en dat ik te laat zou komen. Ik heb in haar eigen taal nog proberen uit te leggen of ze me snel kon helpen. Ondanks dat liet ze me heel lang wachten. Terwijl ze bezig met mij was heeft ze iemand anders tussendoor behandeld. Dit vond ik helemaal niet fijn. Ik vond de materiaal die gebruikt werd bij de pedicure niet steriel. Alle spullen zaten rommelig in een plastic bakje. Het is dat ik die dag behandeld wou worden anders zou ik daar direct weg zijn.
  Price/Quality
  20% Complete
  2.0
  Ambiance
  40% Complete
  4.0
  Service
  50% Complete
  5.0
  37
 • validated
  will book at VIP Beauty Salon - Rotterdam again
  Mooi ingerichte salon. Ik was er voor een pedicure behandeling. Behandeling duurde ruim 3 kwartier, waar ik zeer tevreden over was.
  Price/Quality
  70% Complete
  7.0
  Ambiance
  70% Complete
  7.0
  Service
  70% Complete
  7.0
  70
 • validated
  Ik ben erg blij met wat ze hebben gedaan met mijn haar, het is precies zoals ik het wilde. Verder voelde ik me daar tijdens de behandeling niet zo op mijn gemak. Er waren 6 vrouwen, waarvan 3 kapsters en 3 klanten, en één kind. Ze waren de hele tijd in het Spaans/Portugees tegen elkaar aan het praten, waardoor ik mij niet op mijn plek voelde. Misschien hadden ze het wel over mij??! Daarnaast vond ik het een minpunt dat de kapster dus niet zo goed Nederlands konden praten, ik heb een beetje uitgebeeld wat ik wilde hebben met simpele Nederlandse woorden en gelukkig begreep zij dit. Al met al is het goed gekomen, maar ik denk niet dat ik nog terug ga.
  Price/Quality
  70% Complete
  7.0
  Ambiance
  50% Complete
  5.0
  Service
  50% Complete
  5.0
  57