343 Fitness- en Yogacentra
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Vin-Von vinden:
Voelde me meteen helemaal thuis. En dat heb ik niet zo snel. Was top.nicole
Heerlijke massage, weet de juiste plekken goed weg te masseren.Marianne

Wat andere mensen van Studio Switch vinden:
Super goede studio! Heel leuk en proffesioneel personeel. Echt een aanraderKristel
Goede uitleg, ik ga erover nadenken wat het beste bij mij pastAnnemiek

Wat andere mensen van Lady Sports Soest vinden:
Positief Ontspannen sfeer Hartelijke ontvangst Goede begeleiding en tipsLilian
In een gezellige sfeer met vrouwen onder elkaar sporten !manon

De beste Fitness- en Yogacentra in Heel Nederland

Fitness- en Yogacentra in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 64 stemmen.
87
gemiddeld

Alle fitness en yoga overzichtelijk geordend

Wil je een marathon gaan rennen, strakker in je vel zitten of vaker sporten? Dit kan je bereiken door te trainen met een personal trainer, een diëtist te raadplegen of aan fitness en Yoga te gaan doen. Lees op de site van Treatwell.nl de beschrijvingen om af te slanken en de diverse mogelijkheden van de fitness en yogascholen bij jou in de buurt. Heb je gevonden wat je zocht in een prijsklasse die bij je past? Dan kan je 24 uur per dag en 7 dagen per week gelijk online een afspraak maken in de agenda op de dag en tijd welke jou het beste uitkomt. Misschien wil je in de buurt van je werk gaan fitnessen of een yoga les volgen en weet je niet waar dat kan. Dan is het handig dat je op postcode kan zoeken en zo ziet waar je terecht kan. Beslis of je gelijk online wil betalen met iDeal of een andere betaalmogelijkheid of op de dag van je les of afspraak contant wil betalen.

Beweging is belangrijk: het houdt het lichaam gezond en fit


 • Bewegen voorkomt overgewicht
 • Bewegen is goed voor je hart
 • Bewegen kan stress, angst en depressie verminderen
 • Bewegen is goed voor de longen  

Er zijn allerlei manieren om aan voldoende beweging te komen, hierbij kun je denken aan fitness, balsporten, wandelen of andere sportieve activiteiten. Sporten doen we meestal met een doel, om onze conditie te verbeteren, af te vallen of om lekkerder in ons vel te zitten. Lukt het maar niet om je doel te bereiken? Schakel dan een personal trainer in. Zo word je van A tot Z, volledig begeleidt. Via Treatwell kun je ervaring op doen bij diverse sportscholen, diëtisten, personal trainers of yoga klassen. Je boekt eenvoudig je les of afspraak online en kijkt vervolgens of het aansluit bij jouw verwachtingen.

Hoe kan een personal trainer jou helpen?

De personal trainers die aangesloten zijn bij Treatwell zijn deskundig en maken een programma op maat. Daarnaast is een personal trainer iemand die jou kan helpen bij het behalen van je doelstellingen, bij het kiezen van de juiste voeding, zorgen voor snel resultaat en natuurlijk is een personal trainer er om jou te motiveren.

Last van overgewicht? Afvallen doe je samen met een diëtiste

Kamp je met overgewicht en wil je het roer volledig omgooien? Denk eens aan een bezoek aan een diëtiste. Een diëtiste begeleid je van A tot Z en zal een persoonlijk dieet voor je samenstellen. Na onderzoek van je huidige levensstijl kan een diëtist de oorzaak van het probleem, overgewicht, vinden. Bevat je voeding te veel zout, vet of is je vleesgebruik torenhoog. Bij Treatwell kun je eenvoudig en snel een afspraak maken met een diëtiste. Ben je er nog niet uit? Bekijk eens de reviews van anderen, er zijn je al vele voorgegaan.

Breng lichaam en geest in balans: yoga of pilates

Wil je naast alle drukte en spanningen in het dagelijkse leven even kunnen ontspannen? Probeer dan eens een yoga of pilates les. Blijf fit, soepel en ontspannen door te werken aan de gezondheid van lichaam en geest.

De effecten van yoga en pilates


 • Betere concentratie  
 • Gelukkigere stemming
 • Verbeterende slaap
 • Meer energie
 • Innerlijke rust
 • Evenwichtige stemming
 • Verbeterd atletisch vermogen
 • Stress vermindering

Meditatie

Meditatie is ook een vorm van ontspanning en brengt evenwicht tussen geest en lichaam. Door te mediteren haal je de spierspanning uit het lichaam wat leidt tot innerlijke rust en geeft een gevoel van nieuwe kracht en energie. Een aantal voordelen van meditatie op een rij:
 • Stress en bloeddruk verlagend
 • Ontspannend
 • Beter kunnen slapen en uitgerust wakker worden
 • Ondersteund in je persoonlijke ontwikkeling
 •  Vermindert depressieve gevoelens

Al deze voordelen vloeien voort uit de activiteit meditatie, die via Treatwell simpel en snel te boeken is. Wil je al deze voordelen ook ervaren? Boek dan snel online. Geef jezelf de aandacht die je verdient.

Boek een behandeling via Treatwell

Er zijn vele lichaamsbehandelingen die het resultaat kunnen geven die jij voor ogen hebt. Wil je afvallen, ontspanning, een gezonder lichaam of een verbeterende huid? Wij voorzien in jouw wensen. Kies uit de vele behandeling die wij je te bieden hebben en boek. Kun je, je gemaakte afspraak niet nakomen? Geen probleem. Je kunt 24 uur van te voren, zonder kosten, je afspraak annuleren op Treatwell.nl.

In de categorie Fitness- en Yogacentra in Heel Nederland varieert de prijs van € 10 tot € 7.300.