11 Schoonheidssalons (Gezicht) (Botox)
in Amsterdam gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Botox) in Amsterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 175 stemmen.
88
gemiddeld

Botox in Amsterdam

Heb je wel eens aan een Botox behandeling gedacht? Het kan je helpen weer die frisse en ontspannen uitstraling terug te krijgen. Het is een behandeling die de afgelopen jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen. In de hoofdstad kun je voor Botox terecht in verschillende luxe en moderne salons in de binnenstad en in Amsterdam Zuid.

Wat is Botox precies?

Eigenlijk is Botox een merknaam voor de stof botuline toxine. Dit is een actief, natuurlijk eiwit dat al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt om spasmen te behandelen. Dit eiwit is namelijk in staat om spieren te ontspannen. Botuline toxine is een afbreekbare stof en verlaat je lichaam na de behandeling. Ook herstelt de spieractiviteit na enkele maanden volledig. Om het gewenste resultaat te behouden, is het dus nodig om vaker behandeld te worden. In Nederland wordt gebruik gemaakt van 5 merken botuline toxine, namelijk: Azzalure, Dysport, Botox®, Bocouture® en Vistabel®.

Waarom ik?

Een Botox behandeling werkt snel en effectief en kan worden ingezet om verschillende klachten te behandelen. Het wordt niet alleen tegen rimpels gebruikt, maar kan ook migraine, overmatig transpireren (hyperhidrosis), acne, een gummy smile (tandvleeslach) en knarsetanden tegen te gaan.

Vooralsnog is het populairste gebruik om ouderdomstekenen tegen te gaan. In Amsterdam kun je bij gespecialiseerde praktijken bijvoorbeeld terecht om je kraaienpootjes, voorhoofd- en fronsrimpels laten behandelen. Door deze rimpels te ontspannen, krijgt jouw gezicht weer haar frisse en open uitstraling terug.

Je kunt ook kiezen voor Baby Botox, in de Amsterdamse praktijken ook wel een ½ zone of Botox subtiel genoemd, dit is een lichte versie van een normale behandeling. De dosis van het toxine is zeer laag, waardoor je mimiek volledig in tact blijft.

Botox is al meer dan 30 jaar een toegepaste behandeling die zeer veilig blijkt te zijn. Mits de cosmetisch arts de adviezen en voorschriften goed opvolgd, is er aanzienlijk weinig kans op complicaties. Gelukkig werken in de Amsterdamse praktijken uitsluitend gediplomeerde en ervaren artsen. Hier ben je dus in goede handen.

Hoe ziet een Botox behandeling eruit?

Met een ultradunne naald injecteert de cosmetisch arts de botuline toxine in de huid. De meeste mensen ervaren dit niet als pijnlijk, maar alsof er kleine speldenprikjes in de huid geprikt worden. De behandeling neemt meestal maar enkele minuten in beslag en na 2 weken wordt het eindresultaat zichtbaar. Het effect blijft gemiddeld 3 tot 7 maanden zichtbaar, dit verschilt per persoon.

Meestal brengt de Botox behandeling geen bijwerkingen met zich mee. Soms gebeurd het dat er een blauwe plek ontstaat, maar deze zal binnen een paar dagen weer verdwijnen.

Boek nu

Gun jezelf weer een stralend uiterlijk en boek nu de behandeling die bij jou past bij één van de moderne Botox klinieken in Amsterdam! Je zult je zelfverzekerder en jonger voelen.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam varieert de prijs van € 19,5 tot € 2.999.