11 Schoonheidssalons (Gezicht) (Fillers)
in Amsterdam gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Fillers) in Amsterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 175 stemmen.
88
gemiddeld

Fillers in Amsterdam

Natuurlijk mooi ouder worden is een kunst. Je levensstijl, genetische factoren en de zon hebben allemaal invloed op hoe dit je afgaat. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om moeder natuur een handje te helpen Je hebt keuze uit verschillende injectables, zoals Botox, die het verouderingsproces kunnen uitstellen. Maar ook fillers zijn in opkomst. In Amsterdam kun voor deze behandelingen terecht bij gespecialiseerde beautysalons.

Waarom zou je kiezen voor fillers?

Naarmate je ouder wordt, wordt je huid slapper omdat het elasticiteit verliest. Fillers zorgen voor een tijdelijke volume boost, zodat je gezicht haar volume weer terug krijgt en je rimpels vervagen of zelfs helemaal verdwijnen.

Je kunt verschillende delen van je gezicht laten behandelen. Bijvoorbeeld je lippen, kin, kaaklijn, neuslippenplooi, wallen en marionetlijnen. Fillers zullen zorgen voor een zachte en frisse gezichtsuitdrukking.

Wij bij Treatwell snappen heel goed dat het injecteren van fillers in je gezicht niet zo maar iets is. Daarom zijn er bij Treatwell alleen gecertificeerde en zeer ervaren cosmetische artsen aangesloten. Dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken.

Wat zijn fillers precies?

Fillers zijn gels die met een injectienaald in je gezicht worden gespoten om rimpels te verzachten of te laten verdwijnen. Ze worden gebruikt om deze rimpels op te vullen, of te liften, waar nodig. Het resultaat van een filler behandeling blijft gemiddeld 1 jaar zichtbaar. Het is een fabeltje dat deze treatment erg pijnlijk is. Omdat de fillers met verdovingsmiddel gemengd zijn, ervaren de meeste mensen tijdens het inspuiten niet of vrijwel geen pijn.

In Amsterdam wordt er met verschillende, maar enkel hoge kwalitatieve merken fillers gewerkt. Zo kun je onder andere kiezen uit: Juvederm, Radiesse, Skinbooster Glytone en Teosyal. Elk merk heeft zijn eigen eigenschappen. Zo zijn bepaalde fillers meer geschikt voor het opvullen van wangen, terwijl andere merken weer beter te gebruiken zijn voor het verminderen van wallen.

Waar kun je het beste terecht?

Amsterdam is levendige stad, waar veel mensen leven met een drukbezette agenda. De openingstijden van de meeste salons zijn hierop aangepast, zodat je zelfs na het werk of in het weekend terecht kunt.

De klinieken zijn voornamelijk gelegen aan de chique Amsterdamse grachtengordel en het businesscentrum van de hoofdstad: de Zuidas, waar je je zelfs snel in de lunchpauze kunt laten behandelen.

Maak nu een afspraak in Amsterdam

Ben jij je rimpels helemaal zat of wil je hier en daar wat extra volume?Maak dan nu een afspraak voor een filler behandeling bij een ervaren cosmetisch arts in Amsterdam. Via Treatwell is een afspraak snel en eenvoudig gemaakt.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam varieert de prijs van € 19,5 tot € 2.999.