13 Schoonheidssalons (Gezicht) (Fillers)
in Amsterdam gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Fillers) in Amsterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 241 stemmen.
87
gemiddeld

Fillers in Amsterdam

Wat zijn fillers?

Fillers worden ook wel injectables genoemd en vullen rimpels en ingezakte delen in je gezicht. Hierdoor zie je er frisser en jeugdiger uit.

Wat voor soort fillers zijn er?

De meest gebruikte fillers zijn de hyaluronzuurfillers en synthetische fillers. Dit zijn tijdelijke fillers, die blijven 3 tot 18 maanden zichtbaar. Dat hangt helemaal af van het gebied waar de fillers zijn aangebracht en hoe jouw lichaam er op reageert. Permanente fillers worden (bijna) niet gebruikt voor cosmetische ingrepen, omdat daar vele risico’s aan hangen zoals bijvoorbeeld: verhardingen, zwellingen en ontstekingen.

De hyaluronzuurfillers bevatten het lichaamseigenstofje hyaluronzuur. Deze stof zit van nature al in de huid en geeft elasticiteit en volume aan de huid. Hyaluronzuur wordt heel snel opgenomen door het lichaam, hierdoor is deze soort filler ook één van de veiligste. Na de behandeling kun je last hebben van roodheid, gezwollenheid en jeuk. Er is maar 0,1% kans op een allergische reactie. De hyaluronzuurfillers worden meestal gebruikt bij fijne rimpels bij bijvoorbeeld de mond, ogen en het voorhoofd. Het resultaat is zes maanden tot twee jaar zichtbaar.

Synthetische fillers geven vrijwel direct resultaat, het ingespoten gebied krijgt meteen meer volume. De synthetische fillers worden gebruikt bij wat diepere rimpels en het opvullen van de wangen en jukbeenderen. Na de behandeling kun je last hebben van roodheid, gezwollenheid en blauwe plekken. Het resultaat houdt zes tot acht maanden.

Waarom fillers?

Fillers worden voornamelijk gebruikt voor volume in het gezicht. Je kunt denken aan vollere lippen, appelwangentjes of de lijntjes rondom je mond opvullen. Daarnaast kunnen fillers ook je wallen wegwerken en je handen weer steviger maken.

Boek je fillers behandeling in Amsterdam

In Amsterdam is er een ruime keuze in (privé) klinieken die fillers aanbieden. Je kunt bij de aangesloten salons een gratis intake-gesprek aanvragen en samen een plan van aanpak opstellen. Via Treatwell maak je 24/7 online je afspraak voor fillers bij een salon naar keuze!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam varieert de prijs van € 9 tot € 2.999.