11 Schoonheidssalons (Gezicht) (Injectables)
in Amsterdam gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Injectables) in Amsterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 175 stemmen.
88
gemiddeld

Injectables in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een volmaakt uiterlijk? Het is tegenwoordig heel makkelijk om je jeugdige uitstraling weer terug te krijgen. Er zijn verschillende soorten injectables die je kunnen helpen ouderdomsverschijnselen te verdoezelen. Maar ook bestaan er andere soorten injectables, namelijk infuusbehandelingen die zorgen voor een vitamine- en energieboost. Ga langs bij een van de luxe klinieken aan de Amsterdamse grachten of in Amsterdam Zuid, waar uitsluitend gediplomeerde en ervaren artsen werken en geniet weer van een frisse en opgewekte look.

Botox

Als je ouder wordt, neemt de aanmaak van collageen en elastine af. Het gevolg is dat je huid verslapt en er rimpels ontstaan. De meest populaire injectable om rimpels tegen te gaan is Botox. Botox is een spierontspanner die met een hele dunne naald wordt geïnjecteerd en zo bestaande rimpels verzacht, laat verdwijnen of toekomstige rimpels voorkomt. Het is een actief, natuurlijk eiwit dat in staat is om je gezichtsspieren tijdelijk inactief te maken. Na een paar maanden zal de spieractiviteit volledig herstellen. Om het gewenste resultaat te behouden, zul je dus regelmatig Botox behandelingen moeten ondergaan. Botox kan ook voor andere klachten worden ingezet. Als je bijvoorbeeld last hebt van overmatige transpiratie, acne, knarsetanden of migraine, kan Botox ook een goede oplossing zijn.

Fillers

Andere populaire injectables zijn fillers. Dit zijn injecteerbare gels die kunnen worden gespoten om rimpels te verzachten of helemaal te laten verdwijnen. Ze worden voornamelijk gebruikt voor meer volume in het gezicht, laat bijvoorbeeld ook je wallen, kaaklijn en marionetlijnen behandelen. Maar niet alleen je gezicht zijn met fillers op te vullen, ook lippen en billen. En wie wilt er nu geen mooie volle lippen?

De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Dit is lichaamseigen stofje dat na een aantal maanden vanzelf door je lichaam wordt afgebroken. Indien je het effect wilt behouden, zul je dus elke 6 of 12 maanden weer een behandeling moeten ondergaan.

Infusions en boostershots

Kun je wel een vitamine boost gebruiken? Kies dan voor een van de REVIV-behandelingen. Dit zijn revolutionaire behandelingen waarbij via een infuus een mix van mineralen, vocht, anti-oxidanten en vitamines direct de bloedbaan van het lichaam worden ingespoten. Je hebt de keuze uit allerlei verschillende vitamine-shots. De Hydromax is bijvoorbeeld perfect om je lichaam na een intensieve work-out zo snel mogelijk te laten herstellen, de Ultraviv werkt goed tegen een kater, slecht slapen of een jetlag, de Vitaglow heeft een anti-aging effect en de Megaboost geeft je immuunsysteem een boost. Na elk infuus voel je je herboren!

Boek jezelf jong

Maak nu makkelijk en snel een een afspraak via treatwell.nl voor een injectable behandeling in Amsterdam en ga weer stralend en jong door het leven!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam varieert de prijs van € 19,5 tot € 2.999.