26 Schoonheidssalons (Gezicht) (Laserbehandeling)
in Amsterdam gevonden


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
de Dames zijn altijd hulpvol en vriendelijk.Dario
goede service, prettige sfeer, goed adviesAnneke

Wat andere mensen van Chareau vinden:
heel aardig, zeer professioneelKarine
Topbehandeling en goed advies!Marjolein

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Laserbehandeling) in Amsterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 2.772 stemmen.
87
gemiddeld

Laserbehandeling in Amsterdam

Wanneer het op beauty en verzorging aankomt, loopt Amsterdam absoluut voorop. Een van de snelst opkomende beautybehandelingen in onze hoofdstad is de laserbehandeling. Deze behandeling is veilig, effectief en extreem veelzijdig. Hij kan op verschillende lichaamsdelen worden toegepast en is geschikt voor verschillende doeleinden. Zo kan hij hij worden ingezet tegen ongewenste haargroei, ontsierende huidkwalen, of juist worden ingezet voor het verjongen of verstrakken van de huid. Welk doel je ook kiest, met een laserbehandeling van je huid, gezicht of lichaam weet je zeker dat het resultaat optimaal is.

Laserbehandelingen voor verschillende doeleinden

Het fijne van de laserbehandelingen in Amsterdam zijn dat deze op veel verschillende manieren kunnen worden ingezet. Eén van de bekendste daarvan is voor het definitief verwijderen van ongewenste haartjes. Hiervoor wordt vaak een IPL (Intense Pulsed Light) laser gebruikt. Het licht uit deze laser veroorzaakt warmte, waardoor haarzakjes beschadigen en uiteindelijk vernietigd worden. Daarnaast worden laserbehandelingen steeds vaker ingezet voor huidverjonging en huidverbetering. Het is onder meer geschikt voor het aanpakken van acne, hyperpigmentatie, rosacea, couperose, slechte doorbloeding, littekens, eczeem en natuurlijk rimpels en lijnen.

Laseren van het gezicht en de huid

Het laseren van het gezicht en de huid ten opzichte van andere gezichtsbehandelingen heeft veel voordelen. Ten eerste is deze vorm van huidverbetering vele malen effectiever dan het smeren met crèmes of het behandelen van alleen het huidoppervlak. De laser dringt door de verschillende huidlagen heen zodat het van binnenuit werkt, in plaats van alleen de oppervlakte. Er zijn twee verschillende soorten laser die gebruikt worden voor de huidbehandelingen, namelijk koude of warme laser. De koude laser werkt door middel van lichtdeeltjes die in de huid worden opgevangen en daar worden daar omgezet in energie. Deze energie zet de cel aan het werk en stimuleert hem om celprocessen te activeren. De warmte laser werkt door middel van pulserend licht. De huid neemt dit licht op en zet het vervolgens om in warmte, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Deze stoffen gaan huidveroudering tegen en maken de huid weer soepel en en glad.

Boek nu je laserbehandeling in Amsterdam op Treatwell

Wil jij je huidproblemen of ongewenste haargroei aanpakken of wil je je huid verbeteren en verjongen? Dan is het boeken van een laserbehandeling in Amsterdam een heel goed idee. Alle beautysalons die de behandeling aanbieden staan overzichtelijk onder elkaar zodat jij makkelijk en snel een keuze kunt maken. Boek op het tijdstip dat jou uitkomt en verlaat de salon op je allermooist.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam varieert de prijs van € 10 tot € 1.395.