26 Schoonheidssalons (Gezicht) (Litteken therapie)
in Amsterdam gevonden


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
de Dames zijn altijd hulpvol en vriendelijk.Dario
goede service, prettige sfeer, goed adviesAnneke

Wat andere mensen van Chareau vinden:
heel aardig, zeer professioneelKarine
Topbehandeling en goed advies!Marjolein

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Litteken therapie) in Amsterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 2.763 stemmen.
87
gemiddeld

Littekentherapie in Amsterdam

Littekens ontstaan wanneer de huid na een beschadiging nieuw weefsel aanmaakt dat afwijkt van het normale weefsel. Dit kan zorgen voor verkleuring, verdikking, verharding of verkleving. Vaak heb je hier weinig last van, maar soms zijn littekens pijnlijk, hinderlijk of ontsierend. In dat geval zijn er verschillende manieren om je er vanaf te helpen. In heel Amsterdam zijn er salons die verschillende behandelingen littekentherapie aanbieden en is er altijd een littekenbehandeling die geschikt is voor jou.

Welke littekenbehandelingen zijn er?

Wanneer je je littekens wilt laten behandelen, heb je een ruime keuze uit verschillende methodes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit microdermabrasie, een laserbehandeling, microneedling of een (fruitzuur)peeling. Heb je last van een paar kleine verkleuringen of plekjes? Dan kun je deze vaak eenvoudig verhelpen met behulp van laser. Wanneer je meerdere littekens hebt, die verspreid zijn over het hele gezicht, is een microdermabrasie misschien een betere optie. Bij deze behandeling wordt een apparaat gebruikt dat met microkristallen een gedeelte van de bovenste huidlaag afschaaft, waardoor littekens een stuk minder zichtbaar worden. In de salon of huidkliniek in Amsterdam kan het gespecialiseerde personeel je alles vertellen over welke behandeling het meest geschikt is voor jouw littekens.

Littekenbehandelingen voor acnelittekens

Heb je heftige littekens als gevolg van acné? Dan heb je misschien meer baat bij een peeling. Er zijn verschillende soorten peelings, namelijk AHA peelings, BHA peelings of TCA peelings. De eerste twee peelings zijn het mildst en zullen je huid vooral exfoliëren. Net als een microdermabrasie verwijderen ze een gedeelte van de bovenste huidlaag waardoor littekens minder zichtbaar worden en de huid weer mooi glad en egaal wordt. De TCA peeling is sterker, dringt dieper door in de huid en is daarnaast van invloed op de talgregulatie. Hierdoor voorkomt hij dat poriën weer verstoppen en er nieuwe acné ontstaat. Deze behandeling is daarom heel geschikt wanneer je naast littekens ook last hebt van actieve acné. In Amsterdam kun je de peelings in verschillende soorten salons laten uitvoeren. Of je nu kiest voor een beautysalon of een gespecialiseerde huidkliniek; je weet zeker dat je in goede handen bent.

Boek nu je littekentherapie op Treatwell

Wil jij ook een mooie, egale huid zonder littekens maar weet je niet zeker welke behandeling of salon geschikt is voor jou? Op treatwell.nl vind je alle salons in Amsterdam die littekentherapie of littekenbehandelingen aanbieden. Je kiest, boekt en stapt binnen no time de salon weer uit met een stralende huid.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam varieert de prijs van € 10 tot € 1.395.