12 Schoonheidssalons (Gezicht) (Fillers)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van Zenskin vinden:
persoonlijke aandacht staat voorop! dit is echt verwend wordenKitty
super tevreden heerlijk verwent voor herhalingGabrielle

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Fillers) in Den Haag

Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag scoren gemiddeld:
9.1 op basis van 397 stemmen.
91
gemiddeld

Fillers in Den Haag

Ouder worden we allemaal. En daarmee ook onze huid. Hoe veel crèmes of serums je ook zal smeren, op een gegeven moment zullen er toch rimpeltjes en lijnen in je huid ontstaan als tekenen van huidveroudering. Hoewel dit een heel natuurlijk verouderingsproces is, is er niets mis mee om dit proces nog even uit te stellen. Fillers kunnen hierbij wonderen verrichten. Diepe rimpels zullen vervagen en de uitgezakte huid zal weer worden opgevuld. Vanaf nu kun je in Den Haag over straat met een jeugdigere uitstraling, want via treatwell.nl vind je verschillende salons waarbij je fillers kunt laten injecteren.

De werking van fillers

Fillers en botox worden vaak door elkaar gehaald, maar zijn zeker niet hetzelfde. Botox is een spierverslapper en zorgt ervoor dat je spieren meer ontspannen. Fillers zijn daarentegen injectables die in de huid worden gespoten om zo diepe lijnen, rimpels en uitgezakte huid weer op te vullen. Dit kan een liftend effect geven en het maakt de huid weer strakker. Zo krijg je weer een natuurlijk uitziende en verjongde huid. De meest voorkomende fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die zeer sterke vochtbindende eigenschappen heeft. Omdat hyaluronzuur van nature in het lichaam voorkomt, kan het goed worden geaccepteerd door je lichaam. Na een aantal maanden zal de hyaluronzuur door het lichaam worden afgebroken. Het is dan ook aan te raden, wanneer je het effect wilt behouden, de behandeling om de 6 tot 12 maanden te herhalen. Deze periode kan verschillen per persoon en is onder andere afhankelijk van het te behandelen gebied, huidconditie en leeftijd.

Veel voorkomende behandelingen

Fillers worden vaak geïnjecteerd in het gezicht. Zo worden ze gebruikt om rimpels te verminderen zoals de fronsrimpel, maar ook voor het opvullen van uitgezakte huid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je lippen. Wanneer je ouder wordt, zullen je lippen dunner worden. Fillers kunnen er dan voor zorgen dat je lippen hun natuurlijke vorm weer terugkrijgen. Maar ook je wangen, neus-lippenplooi, marionetlijnen, mondhoeken of wallen kunnen worden opgevuld met fillers. Zo kan er meer volume en contour aan je gezicht worden gegeven. Het is mogelijk dat je direct na de behandeling last hebt van roodheid, zwelling of blauwe plekjes als gevolg van de injecties. Dit zal echter na een paar dagen verdwijnen en kun je genieten van een mooie, strakkere huid.

Waar wacht je nog op?

Je kunt toegeven aan het verouderingsproces of je kunt het proces nog even uitstellen. Via Treatwell kun je gemakkelijk salons in Den Haag vinden die injectables aanbieden. Ga voor een salon die bij jou past en waar jij een goed gevoel bij hebt. De reviews op treatwell.nl kunnen je daarbij helpen. Binnen enkele stappen is een afspraak zo gemaakt, waarna jij met een stralend gezicht kunt pronken in Den Haag.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag varieert de prijs van € 10 tot € 1.750.