12 Schoonheidssalons (Gezicht) (Injectables)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van Zenskin vinden:
persoonlijke aandacht staat voorop! dit is echt verwend wordenKitty
super tevreden heerlijk verwent voor herhalingGabrielle

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Injectables) in Den Haag

Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag scoren gemiddeld:
9.1 op basis van 397 stemmen.
91
gemiddeld

Injectables in Den Haag

Ouder worden we allemaal. En daarbij ook onze huid. Dit ga je zien aan rimpels, lijntjes en een verslapte huid. Hoewel dit een natuurlijk proces is, zijn we er niet altijd even blij mee. Je kunt onder het mes gaan om alles strak te trekken, maar het is makkelijker om injectables te laten injecteren. Injectables zorgen voor een natuurlijk jonger ogend en strakker gezicht. Via treatwell.nl kun je in Den Haag verschillende beautysalons vinden die jou graag willen helpen aan een mooiere en jongere huid.

Wat zijn injectables

Injectables zijn vloeistoffen of gels die geïnjecteerd worden in je huid. Hiermee worden rimpeltjes en verslapte huid gecorrigeerd en dat geeft een verjongend effect. Injectables zijn als het ware in twee groepen in te delen: botox en fillers. Botox is een stof, botuline toxine, die de spierkracht tijdelijk vermindert waardoor de spier minder goed kan samentrekken. Hierdoor komt de huid rondom de desbetreffende spier tot rust en zullen rimpels vervagen of verdwijnen. Daarnaast voorkomt het de vorming van nieuwe rimpels. Fillers zijn meestal op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die naarmate je ouder wordt steeds meer afneemt. Hierdoor ontstaat een verslapte huid en zullen er sneller diepe lijntjes ontstaan. Door fillers te injecteren, wordt de verslapte en gerimpelde huid weer opgevuld en krijgt het zijn natuurlijke vorm weer terug.

Ga voor een zichtbaar effect

Wanneer je ouder wordt, neemt het natuurlijke collageen in je huid af, er ontstaat volumeverlies en je huid droogt uit. Zo kunnen er bijvoorbeeld fronsrimpels, kraaienpootjes, bunny lines en een gummy smile ontstaan. Maar het is ook mogelijk dat onder andere je lippen dunner worden. Het injecteren van botox of fillers biedt hierbij een uitkomst. Tevens kun je voor een combinatie van botox en fillers gaan. Dit wordt ook wel een liquid facelift genoemd. Botox wordt voornamelijk als cosmetische ingreep gezien, maar het komt ook voor als medische ingreep. Zo helpt botox bij het verminderen van migraine, overmatige transpiratie, knarsetanden of asymmetrie. De behandelingen met injectables zijn vrijwel pijnloos en binnen enkele minuten volbracht. Het resultaat is direct na de behandeling al zichtbaar. De effecten van botox en fillers zijn niet permanent, dus voor een optimaal resultaat dient de behandeling na enkele maanden herhaald te worden.

Boek nu via Treatwell

Via Treatwell boek je heel gemakkelijk een behandeling met injectables in Den Haag. Je krijgt direct een overzicht van de verschillende salons die injectables aanbieden. Daarnaast kun je reviews lezen over eerdere ervaringen van klanten. Dit helpt jou eenvoudiger een keuze te maken welke salon het beste bij jou past. Wacht niet langer en boek nu een behandeling via treatwell.nl, waardoor jij straks met een mooie, stralende huid door Den Haag zult lopen.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag varieert de prijs van € 10 tot € 1.750.