20 Schoonheidssalons (Gezicht) (Laserbehandeling)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van Beauty instituut Stadhouderslaan vinden:
Een heerlijke behandeling gehad. Ik ga hier zeker naar toe terug!Yvonne
Super ontvangen zeer goede massage gehad!Brenda

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Laserbehandeling) in Den Haag

Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag scoren gemiddeld:
8.4 op basis van 268 stemmen.
84
gemiddeld

Laserbehandelingen in Den Haag

De nieuwste lasertechnieken kunnen meer dan je denkt. Heb je last van couperose, spataderen, pigment- of ouderdomsvlekken, acne, een slapper wordende huid, schimmelnagels of een ongewenste tatoeage? Met de meest moderne laserbehandelingen kunnen al deze problemen eenvoudig aangepakt worden. In Den Haag zijn er veel salons waarvoor je hier heel goed terecht kunt.

Anti-aging effect

Wie zegt dat je goede genen nodig hebt om mooi oud te worden? Een laserbehandeling kan jou helpen je huid te verstrakken, verjongen en te verbeteren. Kies bijvoorbeeld voor de Pixel Perfect behandeling, een licht- en lasertherapie die de doorbloeding en de aanmaak van nieuw en sterk collageen in de huid stimuleert. Hierdoor wordt huidvernieuwing, -verstrakking, -verjonging en -verbetering gerealiseerd. Voor het beste resultaat wordt een kuur van meerdere behandelingen geadviseerd. Gelukkig worden er via Treatwell verschillende kuren aangeboden, zodat ook jij binnenkort weer met een stralend jeugdige huid kunt rondlopen.

Maar er zijn nog veel meer laserbehandelingen met een anti-agingeffect. Zo heb je bijvoorbeeld ook de Clearlift, ook wel een lunchtime facelift genoemd. Deze behandeling is een goed alternatief voor cosmetische chirurgie, binnen een paar minuten maakt het de huid jaren jonger. De unieke eigenschap van Clearlift is dat het de buitenste laag van de huid niet beschadigt, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. RF-Lifting is een andere vorm van een non-operatieve huidcorrectie. Het is een uiterst effectieve en veilige methode. Ook is er geen herstelperiode of pijnstilling nodig en geeft het snel effect. Rimpels worden gladgestreken, de elasticiteit neemt toe en de huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug.

Laser rejuvenation is bedoeld voor mensen met een matige tot aanzienlijke huidveroudering. Deze behandeling verbetert de huidstructuur en geeft de huid nieuwe veerkracht. De laser vuurt kleine straaltjes af op de huid, waardoor er microscopische gaatjes in de huid gemaakt worden. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe huid gestimuleerd. Deze behandeling is heel effectief, maar helaas ook best pijnlijk.

IPL wordt niet alleen voor definitief ontharen gebruikt, maar ook voor het stimuleren van de collageen- en elastineproductie van de huid, waardoor de huid er jonger, mooier en stralender uit gaat zien.

Een andere bijwerking van een ouder wordende huid is dat er pigment- en ouderdomsvlekjes ontstaan. Ook die kun je met verschillende laserbehandelingen makkelijk verminderen of helemaal laten verdwijnen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een IPL- of ELOS-behandeling boeken.

Couperose

Couperose is een rode verkleuring van de huid, waarbij de fijne adertjes in het gezicht door de huid heen schijnen. Een couperose laserbehandeling is huidvriendelijk. Je kunt bijvoorbeeld de ELOS of eMatrix laserbehandelingen boeken voor een vermindering van de opvallende vaatjes.

Acne en littekens

Acne en littekens zijn twee andere problemen die goed met laserbehandelingen tegengegaan kunnen worden. De eMatrix-, IPL- en ELOS-treatments zorgen voor een weer egale en jonge huid.

Overige behandelingen

Maar er zijn nog veel meer problemen die met laserbehandelingen aangepakt kunnen worden. Denk aan het verwijderen van ongewenste tatoeages, permanente make-up, spataderen of schimmelnagels. Bij ieder probleem past weer een bepaalde lasertechniek.

Waar in Den Haag kun je het beste terecht?

In Den Haag heb je allerlei soorten salons waar ze laserbehandelingen uitvoeren. Sommige salons zijn gespecialiseerde laserpraktijken, andere zijn schoonheidssalons waarbij het personeel zich heeft laten opleiden in één bepaalde soort laserbehandeling. Via treatwell.nl bekijk je snel het aanbod in Den Haag en maak je gemakkelijk online een afspraak voor de laserbehandeling van jouw keuze.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag varieert de prijs van € 10 tot € 1.750.