20 Schoonheidssalons (Gezicht) (Litteken therapie)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van Beauty instituut Stadhouderslaan vinden:
Een heerlijke behandeling gehad. Ik ga hier zeker naar toe terug!Yvonne
Super ontvangen zeer goede massage gehad!Brenda

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Litteken therapie) in Den Haag

Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag scoren gemiddeld:
8.4 op basis van 268 stemmen.
84
gemiddeld

Littekentherapie in Den Haag

Of je nu een keer gevallen bent met je fiets in Den Haag of op een andere manier een litteken hebt opgelopen. Soms kunnen ze op een opvallende plek zitten en kun je je hier onzeker over voelen. Littekens zijn diepe beschadigingen van je huid, vaak ontsierend en je wil er graag vanaf. Via Treatwell zijn er verschillende salons in Den Haag die jouw litteken kunnen verminderen of verwijderen. Zo hoef je je nooit meer onzeker te voelen over jouw litteken.

Hoe ontstaat een litteken?

Wanneer je een beschadiging van je huid hebt opgelopen door een ongeluk, operatie of huidaandoening kan hier een litteken voor in de plaats komen. Dit zal gebeuren wanneer niet alleen de opperhuid is aangetast, maar ook de diepere huidlagen bestaande uit de lederhuid en het onderhuids bindweefsel. Omdat het zelfhelend vermogen van de huid is aangetast, wordt de diepe huidbeschadiging opgevuld met littekenweefsel om de wond zo snel mogelijk te helen. Hierdoor ontstaat een litteken. Een litteken is vaak niet zo soepel en elastisch als de normale huid en kan gepaard gaan met roodheid, jeuk of verdikking.

Verschillende vormen van litteken therapie

Door middel van laserbehandeling kun je littekens verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen. Hierbij maakt je huidtype of huidskleur niet uit. De littekenbehandeling verbetert de structuur van jouw huid en vermindert de kleurverschillen. Ook littekenweefsel dat is veroorzaakt door acne kan drastisch worden verminderd. Heb je last van een verkleefd litteken? Dan kan de huidtherapeut van jouw salon in Den Haag littekenmassage toepassen. Bij littekenmassage wordt het litteken van de onderhuid losgemaakt. Wanneer het litteken je bewegingsvrijheid beperkt, kan door deze littekenmassage de beperking worden verminderd. Tevens blijkt dat na een littekenbehandeling vaak ook de roodheid, jeuk en verdikking van het litteken verminderen.

Boek nu via Treatwell

Hoe weet je nu bij welke huidtherapeut in Den Haag je moet zijn voor de juiste littekentherapie? Op treatwell.nl heb je een gemakkelijk overzicht van het aanbod in Den Haag. Aan de hand van de reviews kun je kijken welke salon en methode het beste bij jou past. Naast littekenmassage en laserbehandeling zijn er nog andere manieren om littekens te verminderen. Kijk daarvoor ook eens bij peeling en microdermabrasie. Wil je graag je litteken verminderen, wacht dan niet langer en boek vandaag nog je afspraak!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag varieert de prijs van € 10 tot € 1.750.