16 Schoonheidssalons (Gezicht) (Mesotherapie)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van Beauty & Glamour by Alianna vinden:
Hele leuke dame en mooie nagels voor een goeie prijs!Isidora
Wederom weer vakkundig geholpenAnita

Wat andere mensen van Queen of Beauty vinden:
hele mooie salon, en gezellig, ik ben er super geholpenDuwie
al eerder hier geweest. prima salon en behandeling.saskia

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Mesotherapie) in Den Haag

Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 425 stemmen.
86
gemiddeld

Mesotherapie in Den Haag

Vroeg of laat krijg ook jij er mee te maken: rimpels en lijntjes in je gezicht. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei technieken om deze te verminderen. Ben je bang voor grote naalden? Kies dan voor mesotherapie, deze methode wordt gezien als hét alternatief voor cosmetische chirurgische ingrepen. In Den Haag kun je voor deze revolutionaire behandeling bij verschillende huidverbeterende salons terecht, een afspraak is via Treatwell snel en makkelijk gemaakt.

Waarom jij?

Hoe ouder je wordt hoe meer collageen en elastine je huid verliest, dit resulteert in de afname van vitaliteit en elasticiteit. Mesotherapie gaat deze huidveroudering tegen. Tijdens deze therapie worden werkzame stoffen in de huid gebracht waardoor rimpels van binnenuit worden opgevuld. Dit heeft een huidverjongend effect, al na je eerste behandeling!

Maar mesotherapie kan ook voor andere doelen ingezet worden, bijvoorbeeld voor acne littekens, het verbeteren van de poriën, het verwijderen van pigmentvlekken of om een stralende egale teint te creëren. Tegenwoordig kan het ook worden gebruikt om kaalheid en haaruitval tegen te gaan.

Wat is mesotherapie precies?

In Den Haag kun je kiezen uit twee verschillende soorten mesotherapie. Bij de ene wordt er gewerkt met miniprikjes waarmee een vloeibare combinatie van lichaamseigen stoffen, waaronder hyaluronzuur, vitaminen, mineralen en aminozuren, in de huid wordt gespoten. Zo wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om weer collageen aan te makenen zal de huid gaan stralen als nooit tevoren.

In Den Haag kun je ook terecht voor ‘no needle mesotherapy’ ook wel naaldloze mesotherapie genoemd. Deze werkt dus helemaal zonder naalden, maar met korte elektro-impulsen die op het weefsel en de cellen flitsen. Zo worden de cellen gereinigd en ontstaan er hele kleine poriën waardoor de huid makkelijker stofjes kan opnemen. De werkzame stoffen worden vervolgens ook via de elektro-impulsen ingebracht in de huid.

Het fijne van beide soorten mesotherapie is dat ze allebei vrijwel pijnloos zijn en de resultaten zeer goed. In Den Haag is deze behandeling ook vaak in kuurvorm te boeken, er zijn gemiddeld 5 behandelingen nodig voor het optimale effect.

Waar kun je het beste terecht?

In Den Haag heb je een heleboel salons die gespecialiseerd zijn in het geven van huidverbeterende behandelingen. Zo kun je in de wijk Segbroek terecht bij gezellige en persoonlijke salons. Ook in het centraal gelegen Willemspark, aan en rond de bruisende Javastraat, vind je verschillende ervaren mesotherapie specialisten. Dicht aan de kustlijn, zoals in de badplaatsen Kijkduin en Scheveningen liggen ook verschillende huidverbeterende instituten. Deze verwelkomen jou graag voor een Skinbooster of Mesolift, zoals de mesotherapie gezichtsbehandelingen hier ook wel genoemd worden.

Boek via Treatwell

Stoor jij je aan de fijne lijntjes of wil gewoon weer dat stralende gezicht? Boek dan nu een mesotherapie behandeling bij een van de gespecialiseerde praktijken in Den Haag.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag varieert de prijs van € 7,5 tot € 1.750.