40 Schoonheidssalons (Gezicht) (Microdermabrasie)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

Wat andere mensen van Beauty & Glamour by Alianna vinden:
Hele leuke dame en mooie nagels voor een goeie prijs!Isidora
Wederom weer vakkundig geholpenAnita

Wat andere mensen van Beautytime vinden:
Je word goed behandeld en ik kom op zeker terug. Ik zeer tevreden .Astrid
Hele goede service!!! Ik kreeg zelfs een koud blikje cola.Jolanda

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Microdermabrasie) in Den Haag

Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 1.029 stemmen.
86
gemiddeld

Microdermabrasie in Den Haag

City life in een stad als Den Haag, waar van alles gebeurt, kan veel stress geven. Zo staat Den Haag bekend om allerlei leuke en interessante dingen zoals politiek, haar leuke shopping centers en haar multiculturele achtergrond. Al deze stads elementen zijn heel leuk maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je jezelf niet vergeet in alle drukte, merk je dat je huid er een beetje dof uitziet? Minder fris? Kies dan nu voor microdermabrasie zodat je snel weer die jeugdige en frisse uitstraling hebt.

Microdermabrasie in Den Haag

Misschien ben je de laatste tijd veel in de weer geweest op werk? Of veel stress gehad door andere gelegenheden? Microdermabrasie biedt hierbij uitkomst, het is heel belangrijk dat je af en toe voor jezelf zorgt en microdermabrasie is hierbij geen overbodige luxe.

Wat is microdermabrasie?

Het is op dit moment één van de populairste huid behandelingen, dit komt omdat de behandeling je snel en effectief mooie resultaten geeft. Je kunt microdermabrasie één keer ondergaan maar je kunt er ook voor kiezen om een kuur van een aantal behandelingen te volgen.

Microdermabrasie tijdens je lunch pauze in Den Haag

Den Haag is een hectische stad vol met mensen die een druk schema hebben. Wil je graag in je lunch break je huid even goed verzorgen? dit kan! Een behandeling duurt tussen de 30 - 45 minuten, Je kunt een microdermabrasie behandeling inplannen in je pauze en daarna gewoon weer aan het werk omdat het de huid niet nadelig beïnvloedt.

Wat doet microdermabrasie met mijn huid?

Microdermabrasie is een peeling waarbij dode huidcellen verwijderd worden. De huid wordt tijdens microdermabrasie onder vacuüm behandeld, de kop van de vacuüm zendt een stroom uit van micro-kristallen. Deze mini kristallen exfolieren de huid en geven haar een peeling, de micro-kristallen zijn zo minuscuul dat ze de huid niet kunnen beschadigen. Één behandeling geeft al een heel mooi resultaat, maar hoe meer behandelingen je ondergaat hoe mooier het resultaat. Na de behandeling zal de specialist je uitleg geven over hoe je je huidverzorging het beste kunt aanpassen aan de microdermabrasie behandelingen.

Omdat microdermabrasie dode huidcellen zo succesvol verwijdert kan je huid beter verschillende stoffen van crèmes opnemen, hierdoor kunnen crèmes beter hun werking doen. Ook verbeterd microdermabrasie de doorbloeding en stimuleert het de collageen aanmaak van je huid. Ook zorgt microdermabrasie er voor dat je poriën kleiner worden en dat pigmentvlekjes en rimpels vervagen. Den haag is een drukke stad, dit betekent niet dat je mag vergeten om voor jezelf te zorgen! We hebben allemaal wel eens een beetje me-time nodig, gun jezelf dat met een microdermabrasie behandeling.

Wat zijn de voordelen van een microdermabrasie behandeling in Den Haag?

  • Een vermindering van rimpels
  • Een huid die egaler is en straalt
  • Microdermabrasie helpt ook bij zonneschade en pigmentvlekjes
  • Last van grove poriën? Dit kan ook verholpen worden met een microdermabrasie behandeling
  • Een microdermabrasie behandeling maakt je huid gladder, verwijdert oneffenheden en geeft je een mooie teint zonder droge huid

Den haag is een stad vol cultuur, je kunt je microdermabrasie behandeling combineren met een bezoek aan een van de vele multiculturele restaurants in Den haag, je kunt er ook voor kiezen om wat politiek op te snuiven in het politieke gedeelte waar Den Haag zo bekend om staat. Combineer je microdermabrasie behandeling met een leuk bezoekje aan Den Haag.

Hoeveel microdermabrasie behandelingen moet ik ondergaan in Den Haag voordat ik resultaat merk?

Dat hangt af van je leeftijd en van je huid, zodra we ouder worden vertraagd onze celdeling. Dit zorgt ervoor dat we meer behandelingen nodig hebben voor het gewenste resultaat. Als je rond de 40-45 bent is het een aanrader om een kuur van zes behandelingen te ondergaan. Ben je wat jonger? dan heb je meestal tussen de 1-3 behandelingen nodig, je kunt er ook voor kiezen om de behandeling jaarlijks te herhalen zodat je het mooie resultaat behoudt.

Boek nu je microdermabrasie behandeling in Den Haag?

Den Haag is een bruisende stad waar meer te doen is dan alleen microdermabrasie, verbeter je huid en ontdek de leuke stad Den Haag. Treatwell heeft het grootste aanbod van salons bij jou in de buurt in Den Haag. Ook kun je tot 24 uur voor aanvang je boeking kosteloos wijzigen. Waar wacht je nog op? verbeter nu je huid in het bruisende Den Haag.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag varieert de prijs van € 8 tot € 695.