56 Schoonheidssalons (Gezicht) (Wenkbrauwen)
in Haarlem gevonden


Wat andere mensen van Flawless Beauty Shop vinden:
Geweldige nagels en ook nog door een hele leuke vent. Aanrader dus!Femke
Heerlijke ontspannen ervaring & n stralend huidje!Reineke
New
New

Wat andere mensen van Femme Skin Care vinden:
Heerlijke behandeling gehad! Kom zeker terug. Dank Fenne!Anke
Goed geholpen en fijne service! Kom zeker terug :-)Xandra

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Wenkbrauwen) in Haarlem

Schoonheidssalons (Gezicht) in Haarlem scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 1.737 stemmen.
88
gemiddeld

Waarom een wenkbrauw behandeling in Haarlem?

Je kunt er niet meer omheen; statement wenkbrauwen, ombre brows en insta brows domineren het straatbeeld en het internet. Gaat er bij jou geen belletje rinkelen? Dan is het hoog tijd om je wenkbrauwkennis bij te spijkeren. Je wenkbrauwen bepalen namelijk voor een groot gedeelte de uitstraling van je gezicht. Laat je wenkbrauwen daarom altijd aan een professional over en ga er vooral niet zelf mee aan de slag. Kleine aanpassingen kunnen grote gevolgen hebben voor je look. Gelukkig kun je in Haarlem en omgeving bij meer dan 50 salons terecht om je wenkbrauwen te laten doen en ze in perfecte shape te krijgen. Van vol en messy tot dunne boogjes, voor iedere wenkbrauw is er een geschikte behandeling.

Boek je wenkbrauw behandelingen overal in Haarlem

In heel Haarlem zijn er professionele schoonheidssalons die goede wenkbrauw behandelingen aanbieden. Wil je je wenkbrauw treatment combineren met een dagje shoppen of een avond uit? Kijk dan eens naar salons in het centrum, de Stationsbuurt of Rozenprieel. Combineer je je wenkbrauw treatment het liefste met een wandeling in de natuur of de duinen? Ook aan de rand van Haarlem zijn genoeg beautysalons te vinden, bijvoorbeeld in Parkwijk, de Koninginnebuurt of in omgeving Overveen of Oosterduin. Kijk op treatwell.nl voor het complete overzicht van alle beautysalons die wenkbrauw behandelingen aanbieden en bepaal zelf in welke buurt en bij welke salon je je afspraak boekt.

Waar kan ik terecht voor wenkbrauw treatments in Haarlem?

In Haarlem zijn er beautysalons, kappers, nagelsalons en zelfs massagesalons die wenkbrauw treatments aanbieden. Overal werken ervaren wenkbrauwspecialisten die precies weten welke vorm en behandeling het beste bij jouw gezichtsvorm passen. Zij kunnen je vertellen of je je wenkbrauwen het beste kunt verven, epileren, shapen, waxen of misschien wel threaden. Droom jij van mooie, volle wenkbrauwen maar heb je zelf niet heel veel wenkbrauwhaartjes meer? Dan kun je er voor kiezen om je wenkbrauwen te shapen, te verven (tinten) en in te laten kleuren. Zo krijgen ze meer volume en geniet je van een intense blik. Heb je juist ontembare borstels en lukt het je niet zelf om ze in het gareel te houden? Laat ze dan epileren, waxen, harsen of threaden (epileren met touw).

Boek je wenkbrauw treatment in Haarlem op Treatwell

Heb je geen zin en tijd om uren het internet af te struinen naar de beste wenkbrauw treatments in Haarlem? En wil je een duidelijk overzicht van alle behandelingen, prijzen en salons? Boek dan je wenkbrauw behandeling in Haarlem via Treatwell. Op de website boek je makkelijk en supersnel de beste behandelingen zodat je wenkbrauwen binnen no time weer helemaal in model zitten.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Haarlem varieert de prijs van € 5 tot € 1.300.