40 Schoonheidssalons (Gezicht) (Wimpers)
in Haarlem gevonden


Wat andere mensen van Flawless Beauty Shop vinden:
Geweldige nagels en ook nog door een hele leuke vent. Aanrader dus!Femke
Heerlijke ontspannen ervaring & n stralend huidje!Reineke

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Wimpers) in Haarlem

Schoonheidssalons (Gezicht) in Haarlem scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 1.803 stemmen.
88
gemiddeld

Mooie wimpers in Haarlem

Lange en volle wimpers zijn de wens van bijna iedere vrouw. Toch is het maar een enkeling die hiermee geboren wordt. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende manieren om een mooie oogopslag te creëren met volumineuze wimpers. Via Treatwell kun je in Haarlem verschillende beautysalons vinden die jou graag aan een bambi-look willen helpen. Geen gedoe meer met plakwimpers die niet blijven zitten of mascara die gaat klonteren. Geniet voortaan van lange wimpers die er toch natuurlijk uitzien.

Laat je wimpers verlengen

Extreme plakwimpers zijn wellicht leuk voor een feestje, maar om elke dag met die lijm aan de slag te gaan vergt toch wel veel geduld en ervaring. Daarnaast moet je hopen dat ze niet los gaan laten door te weinig lijm of bijvoorbeeld regen. Laat daarom je wimpers voortaan verlengen met behulp van wimperextensions. Hierbij worden nepwimpers op je eigen wimpers geplakt en geniet je tot 3 weken van vollere wimpers. Ga voor een look die bij jou past en kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke uitstraling met behulp van de one by one techniek of ga voor glamoureuze look met de Russian volume techniek.

Intense blik met je eigen wimpers

Heb je geen zin om elke dag in de weer te zijn met make-up en wimperkrullers om jouw natuurlijke bambi-ogen te creëren? Dan biedt het verven van je wimpers een uitkomst. Dit zorgt voor een intense blik die een aantal weken zichtbaar blijft. Voor extra gekrulde wimpers kun je kiezen voor een wimperpermanent. Na deze behandeling blijven je wimpers wekenlang mooi gekruld zonder dat je gebruik hoeft te maken van een wimperkruller. Wil je graag ook vollere wimpers? Ga dan voor een permanente mascara. Hierbij wordt laagje voor laagje een waterproof coating op jouw wimpers aangebracht waardoor het wekenlang lijkt alsof je mascara op hebt.

Boek nu gemakkelijk via Treatwell

Vind gemakkelijk via treatwell.nl verschillende wimper-behandelingen in Haarlem. Combineer jouw behandeling eventueel met een andere gezichtsbehandeling voor een optimaal verwen-moment. Je hebt op ieder gewenst moment van de dag inzicht in de agenda’s van de salons zodat je direct kunt zien wanneer er nog een plek vrij is. Kies een salon bij jou in de buurt en geniet voortaan van een prachtige oogopslag die wekenlang zichtbaar blijft.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Haarlem varieert de prijs van € 5 tot € 1.300.