11 Schoonheidssalons (Gezicht) (Botox)
in Rotterdam gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Botox) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 283 stemmen.
87
gemiddeld

Botox in Rotterdam

Waar vroeger een taboe hing rond het nemen van botox, is het tegenwoordig net zo normaal als een kappersbeurt. Steeds meer mensen komen er voor uit dat ze botox laten inspuiten of dit graag zouden willen. De behandeling is snel, veilig en eenvoudig, waar geen hele operatie aan te pas komt. Je hoeft dan ook niet dagenlang bij te komen van de behandeling. Via Treatwell kun je in Rotterdam verschillende salons vinden die gespecialiseerd zijn in het inspuiten van botox. Vaak kun je kiezen uit verschillende zones in het gezicht of botox ter verlichting van kleine kwaaltjes. Vanaf nu kun je met een jeugdige, frissere en meer ontspannen uitstraling de straat op in Rotterdam.

Wat is botox?

Botox komt van de naam Botuline Toxine, een stof die spierontspannend werkt. Deze stof wordt voornamelijk voor cosmetische behandelingen gebruikt. Botox moet niet verward worden met een filler. Fillers hebben namelijk geen effect op je spieren, maar zorgen ervoor dat de verslapte huid en rimpels worden opgevuld. Botox zorgt er daarentegen voor dat de prikkeloverdracht van je zenuw naar je spier wordt geblokkeerd, waardoor de spieractiviteit minder krachtig wordt. Hierdoor zullen de rimpels die veroorzaakt worden door die spierbewegingen verminderen en kunnen eventuele nieuwe rimpels voorkomen worden. Het effect van botox is meestal binnen enkele dagen zichtbaar en het resultaat blijft gemiddeld 3 tot 6 maanden zichtbaar. Voor een optimaal langdurig resultaat wordt aangeraden om een herhaalbehandeling te nemen op het moment dat je merkt dat de kracht weer in de spieren terugkomt. Wanneer je dit doet, zul je merken dat je langer plezier beleeft aan de werking van de ingespoten botox.

Niet alleen huidverjonging

Botox staat algemeen bekend voor het verminderen van huidveroudering. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verminderen van kraaienpootjes, fronsrimpels, mondhoeken of putjes in de kin. Botuline Toxine wordt echter ook al jaren gebruikt in de geneeskunde en kan als geneesmiddel dienen tegen overmatig transpireren bij je handen of oksels, migraine of tandenknarsen. Het gebruik van botox is volkomen veilig, maar het wordt wel aangeraden om dit te laten inspuiten door een ervaren en geregistreerde arts. Daarnaast mag het niet ten alle tijden worden gebruikt in combinatie met bepaalde medicatie, zwangerschap of ziektes. Informeer dit van te voren dus altijd even bij je arts.

Boek je behandeling via Treatwell

Op treatwell.nl zie je gemakkelijk waar in Rotterdam je terecht kunt voor verschillende botox-behandelingen. Je kunt direct zien welke zones er in de salon worden behandeld, en of je eventueel verschillende zones kunt combineren. Daarnaast kun je reviews lezen van klanten die bij de salon al een behandeling hebben gehad. Hierdoor kun je eenvoudig kijken of de salon aansluit bij jouw wensen. Gun jezelf een beauty-moment en boek nu snel jouw afspraak!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam varieert de prijs van € 5 tot € 1.950.