10 Schoonheidssalons (Gezicht) (Facelift)
in Rotterdam gevonden


Wat andere mensen van Body Beauty & Balance vinden:
Heel netjes, goed sfeer, heerlijke massages en goed advies :)Chantal
Hele goede en relaxte sfeer. Ik kom hier graag terug!Elsbeth

Wat andere mensen van Narquise Praktijk voor PMU vinden:
Super lieve vrouw! Ik ga altijd tevreden weg dus zekker een aanrader!Kimberley
Ik ben helemaal tevreden over de behandeling en de service.Imane

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Facelift) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 344 stemmen.
87
gemiddeld

Facelift in Rotterdam

Beginnen de eerste tekenen van ouderdom zichtbaar te worden terwijl je hier nog lang niet aan toe bent? Ouder worden we allemaal, maar soms is dit iets sneller zichtbaar dan gewenst. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende mogelijkheden om het proces van huidveroudering af te remmen, waaronder een facelift. Wellicht denk je hierbij meteen aan een operatieve ingreep, maar in Rotterdam zijn er via treatwell.nl verschillende faceliftbehandelingen te boeken zonder dat er een operatie aan te pas hoeft te komen. Zo kun jij nog wat langer genieten van de eeuwige jeugd.

Huidverjonging zonder operatie

Facelifts zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een liftende gezichtsmassage of fijne lift treatment. Er worden daarbij diverse huidverbeterende producten gebruikt die de doorbloeding stimuleren en ervoor zorgen dat er meer werkstoffen in de huid zijn die de rimpelvorming zullen verminderen. Afvalstoffen worden daarbij afgevoerd waardoor de huid zich kan gaan verbeteren. Daarnaast kun je ook kiezen voor een behandeling met elektrostimulatie. Hierbij worden bestaande rimpels vervaagd en de verslapte huid weer verstevigd voor een verjongend resultaat.

Injectables voor een jeugdigere look

Naast het activeren van werkstoffen en het afvoeren van afvalstoffen kun je ook injectables in de huid laten injecteren voor een jeugdige uitstraling. Vaak wordt hier hyaluronzuur voor gebruikt. Dit is huideigen stof waarmee fijne lijntjes en plooien in de huid worden verminderd. Daarnaast kun je ook kiezen voor een liquid facelift, waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van fillers en botox. Gedurende deze behandeling wordt het volume van de huid hersteld, de huidconditie verbetert en rimpels en eventuele wallen opgevuld. Een liquid facelift zal uiteindelijk resulteren in een frissere en strakkere huid op een natuurlijke manier.

Boek jouw facelift via Treatwell

Via Treatwell kun je heel gemakkelijk jouw facelift behandeling in Rotterdam boeken. Je hebt een duidelijk overzicht van de verschillende aanbiedingen en salons en direct inzicht in de agenda van de salon. Zo kun je op elk gewenst moment een afspraak maken. Daarnaast helpen reviews van voorgaande klanten jou de juiste keuze voor een facelift behandeling te maken. Na een fijne treatment in Rotterdam kun jij nog extra lang genieten van een strakke en stralende huid.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam varieert de prijs van € 6 tot € 1.950.