11 Schoonheidssalons (Gezicht) (Injectables)
in Rotterdam gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Injectables) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 284 stemmen.
87
gemiddeld

Injectables in Rotterdam

Met injectables, zoals botox en fillers, kun je de tijd terugdraaien en die kraaienpootjes aanpakken voor een jeugdige uitstraling. Ook kun je volume in je lippen laten aanbrengen voor een verleidelijke blik. Is botox hetzelfde als fillers? Nee. Het zijn allebei soorten injectables en er wordt bij botox en fillers door middel van een zeer fijne naald een werkzame stof toegediend, echter worden ze voor verschillende toepassingen gebruikt en hebben de stofjes beide een andere werking. Lees mee en ontdek waarvoor je injectables allemaal kunt inzetten.

Anti-aging en volume met fillers

Het woord zegt het eigenlijk al: met fillers vul je op. Hierbij kun je denken aan het opvullen van statische rimpels, dus rimpels die in rust aanwezig zijn. Zo creëer je een zachtere uitstraling en zachte lijnen. In je gezicht kun je naarmate je ouder wordt volume verliezen: bot-, vet- en spierweefsel verminderen en je huid verliest veerkracht en stevigheid. Door een filler op basis van bijvoorbeeld hyaluronzuur toe te dienen, vul je je huid weer aan met een lichaamseigen stof welke voor de elasticiteit en hydratatie van de huid zorgt. Het effect van een fillers is tijdelijk en kan 6 tot 12 maanden werkzaam zijn, afhankelijk van de zone die je laat behandelen. Fillers kun je onder andere inzetten bij: lachrimpels, fijne lijntjes bij je hals en decolleté, donkere kringen, het creëren van een bredere kaaklijn of zachtere gezichtscontouren of het opvullen van je lippen of wangen. Voor een plump en verjongend, doch subtiel effect!

Cosmetische botox voor spierontspanning

Botulinetoxine is beter bekend onder de merknaam Botox en heeft juist een ontspannende werking op de spier. Met Botox verminder of voorkom je dynamische rimpels, welke ook wel bekendstaan als expressierimpels. Botox zorgt ervoor dat er geen communicatie meer plaatsvindt tussen zenuw en spier. Geeft de zenuw geen prikkel aan de spier af, dan kan de spier ook niet aanspannen. Het effect: de spier krijgt rust en de huid wordt gladgestreken. Het effect van Botox houdt 3 tot5 maanden aan. Kraaienpootjes, voorhoofdsrimpel, fronsrimpel, neus-lippenplooi, afhangende mondhoeken of bunny lines (lijntjes aan de zijkant van de neus) kunnen bijvoorbeeld zichtbaar en snel worden bestreden met Botox.

Toepassing van injectables bij medische behandelingen

Wist je dat je Botox ook in kunt zetten bij medische behandelingen? Migraine, tandenknarsen en overmatige transpiratie van de oksels kunnen met Botox worden tegengegaan. De werking is simpel: doordat de zenuwuiteinden geen prikkels meer krijgen van de eiwitten die vrijkomen bij migraine, worden de symptomen bij de bron bestreden. Zweet je veel in het okselgebied? Dat kan vervelende gevolgen hebben. Door het gebruik van Botox in de oksels, produceren de okselklieren minder zweet en ben jij zo van je probleem af!

Boek je injectable in Rotterdam

Investeer in een mooiere en betere versie van jezelf met een injectable. In de vakkundige handen van de cosmetisch artsen in Rotterdam ga je huidveroudering effectief tegen. Tijdens een consult kun je je wensen kenbaar maken en kom je alles te weten over wat voor resultaten je kunt verwachten. Je bent een stap verwijderd van prachtige volle lippen of een frisse uitstraling, dus boek snel je injectable via treatwell.nl!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam varieert de prijs van € 5 tot € 1.950.