33 Schoonheidssalons (Gezicht) (Laserbehandeling)
in Rotterdam gevonden


Wat andere mensen van Body Beauty & Balance vinden:
Heel netjes, goed sfeer, heerlijke massages en goed advies :)Chantal
Hele goede en relaxte sfeer. Ik kom hier graag terug!Elsbeth

Wat andere mensen van Huidkliniek Mirette vinden:
Prettige sfeer, goede service en informatie over de behandeling en producten.Emke
Hele fijne sfeer. Wenkbrauwen en wimpers goed geverfdDeniz

Wat andere mensen van Empuur Huidtherapie vinden:
Super! Dichtbij het centrum en een vriendelijke dame die weet wat ze doet.Adelina
Erg vriendelijke professionele dameFrancis

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Laserbehandeling) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 526 stemmen.
87
gemiddeld

Laserbehandeling in Rotterdam

Niemand is perfect geboren. Toch kun je erg onzeker zijn over je looks en eventuele huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan zichtbare, opvallende littekens of vlekjes. Hoewel dit niet iets is om je voor te schamen en het waarschijnlijk ook geen kwaad kan, is het mogelijk dat je je hier toch aan stoort. Tegenwoordig zijn er allerlei technieken ontwikkeld voor cosmetische en medische huidverbetering en verjonging. Zo ook een laserbehandeling. Via treatwell.nl vind je vele salons die een laserbehandeling in Rotterdam aanbieden. Vanaf nu hoef je je dus niet meer te ergeren aan een litteken of pigmentvlek en kun je weer met een zeker gevoel door Rotterdam lopen.

Soorten laserbehandelingen

Er bestaan allerlei soorten behandelingen waarbij er gebruikt wordt gemaakt van een laser. Dit klinkt wellicht eng, maar bijna alle behandelingen met laser zijn zo goed als pijnloos. Je kunt met een laser bijvoorbeeld je overtollige lichaamshaar laten verwijderen. De laser maakt het haarzakje kapot waardoor er uit dat haarzakje geen nieuw haartje meer kan groeien. Daarnaast kan een laser gebruikt worden ter verbetering van je huid. Denk hierbij aan het verwijderen van couperose, spataders, pigmentvlekken, acne, littekens, fibromen en steelwratjes. Hierbij wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van lichtflitsen die de huidproblemen verpulvert. Na enkele dagen zullen de problemen verdwenen zijn. Tevens wordt een laser gebruikt voor het verwijderen van tatoeages, permanente make-up en kalknagels.

Een natuurlijke manier van huidverjonging

Een laserbehandeling helpt niet alleen bij verwijdering van onzuiverheden, schimmels of overtollige haargroei. Het kan ook worden gebruikt ter verjonging van je huid. Tijdens zo’n behandeling wordt er niets in je huid gespoten, maar wordt je huid door middel van de laser gestimuleerd om meer collageen aan te maken. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Naarmate je ouder wordt, neemt de aanmaak van collageen af. Door een huidverjongende laserbehandeling wordt dit proces weer op gang gebracht en zul je er dus op een natuurlijke manier jonger en stralender uitzien.

Boek jouw behandeling via Treatwell

Het is nooit fijn om ergens onzeker over te zijn. Vanaf nu hoeft dat niet meer, en kun je heel gemakkelijk huidproblemen laten verhelpen door middel van een laserbehandeling in Rotterdam. Op treatwell.nl vind je een overzicht van alle salons in Rotterdam die een laserbehandeling aanbieden. Kijk, vergelijk en zorg dat je een salon vindt die bij jouw wensen aansluit. Je hebt direct inzicht in de agenda van de salons, dus je kunt meteen een afspraak boeken. Zo loop jij straks weer met veel zelfvertrouwen en een mooie huid door Rotterdam.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam varieert de prijs van € 2,5 tot € 1.950.