33 Schoonheidssalons (Gezicht) (Litteken therapie)
in Rotterdam gevonden


Wat andere mensen van Body Beauty & Balance vinden:
Heel netjes, goed sfeer, heerlijke massages en goed advies :)Chantal
Hele goede en relaxte sfeer. Ik kom hier graag terug!Elsbeth

Wat andere mensen van Huidkliniek Mirette vinden:
Prettige sfeer, goede service en informatie over de behandeling en producten.Emke
Hele fijne sfeer. Wenkbrauwen en wimpers goed geverfdDeniz

Wat andere mensen van Empuur Huidtherapie vinden:
Super! Dichtbij het centrum en een vriendelijke dame die weet wat ze doet.Adelina
Erg vriendelijke professionele dameFrancis

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Litteken therapie) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 526 stemmen.
87
gemiddeld

Littekentherapie in Rotterdam

Heb jij last van vervelende littekens en wil je hier graag vanaf? Dat kan in Rotterdam! Een litteken ontstaat bij diepe schade aan de huid. In Rotterdam zijn er verschillende beautysalons die allerlei behandelmethodes aanbieden om littekens soepeler, platter en minder opvallend te maken.

Littekenmassage en fractionele laserbehandeling

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een littekenmassage. Deze massage stimuleert de doorbloeding en maakt de huid weer soepel, het litteken zal hierdoor minder opvallend en pijnlijk worden. Ook kun je kiezen voor lasertherapie. De fractionele laser zorgt voor huidvernieuwing door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. De schade in het bindweefsel zal worden hersteld en zo wordt je huid sterker en gladder.

Neoderma Biopeeling

Er zijn ook verschillende peelings die littekens kunnen helpen verminderen. Zo heb je bijvoorbeeld de Neoderma Biopeeling, een biologische gezichtspeeling van Chinese kruiden die niet agressief is. Deze peeling zorgt ervoor dat de celdeling van je huid versneld wordt en dat de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Niet alleen littekens worden verminderd maar ook acne, pigmentvlekken en grove poriën.

TCA Peeling

Je kunt ook kiezen voor andere medische peelings, bijvoorbeeld de TCA Peel. Dit is een vrij agressieve chemische peeling. Tijdens deze behandeling wordt met trichloorazijnzuur (TCA) gewerkt, je algehele huidstructuur wordt verbeterd en geëgaliseerd. Een huid met een grove structuur of (acne) littekens kunnen resultaatgericht worden aangepakt. De bovenste laag van je huidcellen wordt verwijderd met een chemisch middeltje en je huid zal na de behandeling beginnen te vervellen. Als je uitvervelt bent, zul je al na één behandeling het prachtige resultaat zien.

Microdermabrasie

Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt er met speciale kristallen een laagje van de dode en beschadigde huidcellen geschuurd. Ook verstevigt het het bindweefsel en stimuleert het de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen. Oppervlakkige littekens worden hierdoor soepeler en gladder.

Microneedling

Microneedling is ook een hele effectieve behandeling om littekens minder opvallend te maken. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van een Dermapen, een vibrerende pen met hele fijne naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken om zo de huidvernieuwing te stimuleren. Je huid wordt zo steviger en gladder en littekens worden geleidelijk minder zichtbaar.

Hyaluronzuur fillers

Met fillers kun je ook heel goed (acne)littekens verbloemen. Fillers van Hyaluronzuur worden geïnjecteerd zodat de deukjes van binnenuit worden opgevuld, met als resultaat dat het litteken nauwelijks nog te zien is.

Boek nu

Wil jij afscheid nemen van jouw littekens? Kies dan de behandeling die bij je past en boek een afspraak in één van de professionele salons in Rotterdam. Je zult weer met een egale en stralende huid door het leven gaan!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam varieert de prijs van € 2,5 tot € 1.950.