15 Schoonheidssalons (Gezicht) (Mesotherapie)
in Rotterdam gevonden


Wat andere mensen van Body Beauty & Balance vinden:
Heel netjes, goed sfeer, heerlijke massages en goed advies :)Chantal
Hele goede en relaxte sfeer. Ik kom hier graag terug!Elsbeth

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Mesotherapie) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 450 stemmen.
87
gemiddeld

Mesotherapie in Rotterdam

Iedereen wordt ouder. En daarbij ook je huid. Sommige mensen zijn gezegend met een eeuwig mooie huid maar lang niet iedereen heeft dit zo getroffen. Hoewel je met een gezonde levensstijl en goede bescherming je huid goed kunt onderhouden, zullen op den duur toch de rimpeltjes tevoorschijn komen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig verschillende manieren om huidveroudering tegen te gaan, waaronder mesotherapie. Via Treatwell vind je in Rotterdam verschillende beautysalons waar je een mesotherapie kunt ondergaan. Na afloop van deze therapie steel je de show in Rotterdam en zal je huid weer stralen.

Wat is mesotherapie?

Bij het ouder worden van de huid wordt er minder collageen en elastine aangemaakt waardoor de huid elasticiteit en vitaliteit verliest. Hierdoor krijg je sneller rimpeltjes en een slappe huid. Mesotherapie kan in dat geval worden gebruikt ter vermindering van rimpels en een slappe, doffe huid. Het kan worden toegepast met behulp van kleine naaldjes of elektrische schokjes (no needle mesotherapy). Hierdoor worden er kleine poriën in de huid gemaakt waardoor lichaamseigen werkstoffen goed de huid kunnen binnendringen. Deze stoffen bestaan uit hyaluronzuur, vitaminen, mineralen en aminozuren. Omdat de stoffen veel dieper in de huid komen dan bij een reguliere crème, is het resultaat goed zichtbaar.

Na de behandeling

Wanneer je een mesotherapie hebt ondergaan, is je huid op een natuurlijke manier zichtbaar verbeterd. Omdat lichaamseigen stoffen in de huid worden gebracht, is de kans dat je lichaam deze stoffen zal afstoten nihil. Fijne lijntjes zijn vervaagd of verdwenen, je huid is steviger en ziet er jonger en stralender uit. Vlak na de behandeling kan de huid een beetje rood zijn en strak aanvoelen, mogelijk met wat blauwe plekjes. Deze zijn echter vrijwel pijnloos en zullen snel verdwijnen. Voor een optimaal en blijvend resultaat is het aan te raden om de behandeling na enkele maanden te herhalen.

Boek nu via Treatwell

Er is niets mis mee om het verouderingsproces nog even uit te stellen. Via treatwell.nl boek je nu gemakkelijk jouw mesotherapie in Rotterdam. Je kunt reviews lezen van eerdere klanten welke kunnen helpen bij het uitzoeken van de juiste salon. Daarnaast kun je direct de agenda van de salon inzien om te kijken wanneer er nog plek is. Wacht niet langer en boek nu een afspraak, zodat je straks weer met een stralende huid door Rotterdam kunt wandelen!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam varieert de prijs van € 2,5 tot € 1.000.