164 Schoonheidssalons (Gezicht) (Wenkbrauwen)
in Rotterdam gevonden


Wat andere mensen van Gorgelicious vinden:
Top personeels en heel erg vriendelijk..Hakima
Leuk nieuw kapsel voor een prima prijs.Pauline

Wat andere mensen van The Wax Bar Rotterdam vinden:
Ik had de afspraak verzet naar volgende week woensdag!Ellen
Excellent service, no waiting.Carlos

Wat andere mensen van Nida Beautysalon vinden:
fijne behandeling en supervriendelijke mensen!nancy
Vind het een prettige eerste ervaring!Gertrude

Wat andere mensen van House 4 Beauty vinden:
Prettige knipbeurt! Vanaf nu mijn vaste plekje!Chantal
Erg prettig! Ik ben er blij mee!Anne Ditta

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Wenkbrauwen) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 2.255 stemmen.
88
gemiddeld

Prachtige wenkbrauwen in Rotterdam

In Rotterdam kun je op een terrasje gaan zitten en eindeloos mensen kijken. In Rotterdam heb je de vetste clubs en mooiste restaurants, logisch dus dat je er tiptop uit wilt zien. Omdat je wenkbrauwen een essentieel onderdeel zijn van je gezicht en helpen bij de indruk die je maakt op anderen is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Gelukkig biedt Rotterdam genoeg fijne browbars waar je jouw eyecatchers kunt laten verzorgen. Zo kun je zelfverzekerd en stralend de leukste koffietentjes, clubs of bezienswaardigheden bezoeken in Rotterdam.

Wat voor wenkbrauw-behandelingen heb je?

Als het op de wenkbrauwen aankomt heb je verschillende behandelingen. Zo bieden Rotterdamse salons het aan om de wenkbrauwen te epileren, te verven of simpelweg in model te brengen. Het in model brengen en laten kleuren kun je ook doen door middel van permanente make-up. Je kunt met deze behandeling je blik verfrissen, verjongen en meer sprekend laten lijken.

Welke technieken worden er gebruikt?

Voor het epileren van de wenkbrauwen kan een pincet of een draad gebruikt worden. Epileren met de draad wordt ook wel threading genoemd. Een aantal salons in Rotterdam zijn gespecialiseerd in dit eeuwenoud beauty-gebruik. De haartjes worden heel precies en snel verwijderd.

Wat kost een wenkbrauw-behandeling?

De gemiddelde prijzen van een wenkbrauwbehandeling liggen tussen de €10,- en €300,-. Natuurlijk ligt dit geheel aan de behandeling die je uit laat voeren. Het epileren of waxen van de wenkbrauwen ligt vaak rond de €10. Wil je je wenkbrauwen laten verven? Dan ben je rond de €20,- kwijt. Ga je voor perfect gevormde wenkbrauwen, omdat je een avondje uit hebt met je vrienden? Heb je lichte wenkbrauwharen van jezelf en wil je ze bij laten kleuren om een sprekende gezichtsuitdrukking te krijgen voor die belangrijke sollicitatie in Rotterdam?

Je wenkbrauwen laten doen in Rotterdam

In Rotterdam heb je een ruim aanbod in salons waar ze op een professionele manier jouw wenkbrauwen kunnen verzorgen. Laat je jouw wenkbrauwen doen in een salon waar ze gespecialiseerd zijn in het waxen en in vorm brengen van je wenkbrauwen of kies je een salon waar je ook gelijk je nagels kunt laten doen? Voor ieder wat wils op onze site!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam varieert de prijs van € 7,5 tot € 450.