130 Schoonheidssalons (Gezicht) (Wenkbrauwen)
in Rotterdam gevonden


Wat andere mensen van Gorgelicious vinden:
Vriendelijk & levert kwaliteit!Shevany
Hele aardige mensen, goede hulpNova

Wat andere mensen van House 4 Beauty vinden:
Ik ben weer fantastisch verzorgd.Zarife
Erg prettig! Ik ben er blij mee!Anne Ditta

Wat andere mensen van Body Beauty & Balance vinden:
Heel netjes, goed sfeer, heerlijke massages en goed advies :)Chantal
Hele goede en relaxte sfeer. Ik kom hier graag terug!Elsbeth

Wat andere mensen van Plukje vinden:
Erg leuke knusse salon, hele aardige kapster die die veel tips geeft.aslihan

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Wenkbrauwen) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 1.961 stemmen.
89
gemiddeld

Laat je wenkbrauwen verzorgen in Rotterdam

Wenkbrauwen zijn er in alle soorten en maten. De een heeft dunne, lichte wenkbrauwen en de ander heeft juist volle en donkere wenkbrauwen. Ze bepalen voor een groot gedeelte je gezichtsuitdrukking, dus veel mensen besteden dan ook aandacht aan hun wenkbrauwen. De meeste wenkbrauwen zijn van nature niet perfect, maar vanaf nu hoef je hier niet meer onzeker over te zijn. Via Treatwell kun je allerlei salons vinden in Rotterdam die jou graag van perfecte wenkbrauwen willen voorzien. Ga voor echte eyecatchers die gezien mogen worden terwijl je de leukste plekjes van Rotterdam bezoekt.

Wenkbrauwvormen

De vorm van je wenkbrauwen moet goed bij je gezicht passen. Het is dan ook vaak aan te raden om niet te veel af te wijken van je natuurlijke vorm. Vind je dit lastig om zelf te doen, dan kun je je wenkbrauwen laten modelleren. Hierbij wordt de wenkbrauw mooi geëpileerd of krijgen je wenkbrauwen een nieuwe vorm aangemeten die bij jouw gezicht past. Dit is niet alleen ideaal wanneer je last hebt van wilde wenkbrauwharen, maar ook bij een doorlopende wenkbrauw. Laat ze in een natuurlijke vorm stylen zonder vervelende tussen-haartjes en zeg maar dag tegen die unibrow. Het epileren kan met een pincet gedaan worden, maar ook met een touwtje of wax. Het tussenstuk bij je wenkbrauwen kun je eventueel permanent laten ontharen door middel van IPL of laser. Naast dat wenkbrauwen moeten passen bij wie je bent, zijn ze ook onderhevig aan de mode. Waar het vroeger hip was om dunne lijntjes boven je ogen te hebben, mogen tegenwoordig de borstelige wenkbrauwen gezien worden. Maar al met al moet vooral jij tevreden zijn met je eigen brows.

Ga voor meer expressie

Niet voor niets worden veel wenkbrauwen bijgetekend met een potloodje. Zichtbare wenkbrauwen geven namelijk meer expressie aan je gezicht. In plaats van het zelf te doen, kun je naar een browbar gaan om daar je wenkbrauwen te laten tekenen. Zij hebben vaak veel verstand van wenkbrauwen en weten precies hoe en in welke kleur ze moeten tekenen. Voor een langer resultaat kun je je wenkbrauwen ook laten verven. Dit zorgt ervoor dat ze meer opvallen en het resultaat blijft 3 tot 6 weken zichtbaar. Wanneer je dit toch te kort vindt of bijna geen wenkbrauwen van jezelf hebt, kun je ook kiezen voor permanente make-up. Door middel van een hairstroke- of schaduwtechniek worden je wenkbrauwen op een natuurlijke manier bijgetekend en hoef je er voor een lange tijd, ongeveer 1 tot 3 jaar, niet meer naar om te kijken.

Waar wacht je nog op?

Omdat je wenkbrauwen zo bepalend voor je gezichtsuitdrukking zijn, is het fijn om te weten dat ze er goed verzorgd uitzien. Op treatwell.nl kun je heel gemakkelijk zien welke wenkbrauw-behandelingen boekbaar zijn bij jou in de buurt. Je hebt namelijk 24/7 inzicht in de agenda van jouw favoriete browbars in Rotterdam. Eventueel kun je de wenkbrauw-behandeling combineren met bijvoorbeeld een heerlijke facial of het verven van je wimpers. Wacht daarom niet langer en boek nu jouw behandeling!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Rotterdam varieert de prijs van € 2,5 tot € 450.