3 Schoonheidssalons (Gezicht) (Facelift)
in Utrecht gevonden


Wat andere mensen van Beautycocoon Skincare vinden:
Heerlijke pedicure behandeling gehad. Voeten zijn weer super zacht.marije
Kom al jaren bij Beautycocoon en het is altijd verwennerij!Marlous

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Facelift) in Utrecht

Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 68 stemmen.
86
gemiddeld

Facelift Utrecht

Rimpels, lijnen, kraaienpootjes of een verslapte huid; voor velen klinkt dit als de ergste nachtmerrie. Toch ontkomen hier helaas maar weinig mensen aan. Heb jij alle crèmes en smeersels al geprobeerd en lijkt niets te werken? En ben je ook nog niet toe aan een bezoek aan de plastisch chirurg? Dan zijn er gelukkig andere mogelijkheden! In Utrecht bieden beautysalons verschillende huidverbeterende en huidverjongende behandelingen aan die bijna net zo’n verjongend effect hebben als een chirurgische facelift. Waarom zou je dus nog in je gezicht laten snijden?

Liftende gezichtsbehandelingen in Utrecht

Wanneer je niet onder het mes durft of wil, kan een liftende massage uitkomst bieden. Een hele fijne verjongende huidbehandeling is de deep tissue massage. Deze stevige massage richt zich op de dieper gelegen weefsels en spieren en zorgt voor een betere doorbloeding, huidversteviging en de aanmaak van collageen en elastine. Voor een nog intenser effect boek je meerdere behandelingen, zodat je huid een fijne boost krijgt. Ben je niet bang voor (kleine) naalden? Dan is micro needling ook een goed alternatief. De naam zegt het al; microscopisch kleine naaldjes bewerken de huid zodat deze zichzelf gaat vernieuwen en -net zoals bij de deep tissue massage- wordt aangezet tot de productie van collageen en elastine. Het resultaat is een frisse, strakke en jonger ogende huid.

Liquid facelift met fillers

Heb je echt last van diepe (rokers) lijnen of bijvoorbeeld ingevallen wangen? Dan kun je een liquid facelift door middel van injectables overwegen. In Utrecht zijn er verschillende mogelijkheden voor elk probleem. Heb je bijvoorbeeld diepe fronsrimpels die je een vermoeide of boze uitstraling geven? Dan kan botox uitkomst bieden. Botox, oftewel botuline toxine, is een spierontspanner die ervoor zorgt dat bestaande rimpels verminderen en het ontstaan van nieuwe rimpels wordt tegengegaan. Fillers daarentegen zijn injectables die worden gebruikt om volume te creëren op plekken waar dit is verdwenen. Deze methode is daarom erg effectief voor het opvullen van rokerslijntjes, diepe neus-lipplooien, de kaak- en kinlijn of voor lijntjes in hals of decolleté. Salons in Utrecht kunnen je professioneel advies geven over welke behandeling het beste bij je past.

Boek je facelift in Utrecht via Treatwell

Op Treatwell vind je alle liftende beautybehandelingen en de salons in Utrecht die ze aanbieden overzichtelijk onder elkaar. Zo zie je meteen welke behandeling bij jou past. Kies een tijdstip en boek je behandeling meteen. Gun jezelf dat jeugdige en gladde gezicht en boek snel een liftende behandeling in Utrecht.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht varieert de prijs van € 9 tot € 180.