2 Schoonheidssalons (Gezicht) (Fillers)
in Utrecht gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Fillers) in Utrecht

Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht scoren gemiddeld:
8.3 op basis van 259 stemmen.
83
gemiddeld

Fillers in Utrecht

Ouder worden heeft vele voordelen. Zo heb je bakken meer levenservaring en leer je een stuk beter te relativeren. Helaas gaat onze huid er vaak minder op vooruit. Rimpels, verslapping en ontsierende plooien zijn hiervan het gevolg. De oorzaak van dit probleem ligt bij de verminderde aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine. Deze stoffen zorgen ervoor dat de huid elastisch en stevig blijft en geven je een jeugdige uitstraling. Wanneer je ouder wordt, neemt de aanmaak af en treed er zichtbare huidveroudering op met alle gevolgen van dien. Ben jij op zoek naar een manier om deze problemen doeltreffend te behandelen? Probeer dan eens fillers. In Utrecht kun je bij meerdere beautysalons terecht voor een professionele behandeling met fillers.

Hoe werkt een filler?

Fillers (vullers) zijn injectables, die worden gebruikt voor het opvullen van rimpels of het creëren van volume op plekken waar dit is afgenomen. Vaak zijn fillers tijdelijk en bestaan ze uit lichaamseigen stoffen als collageen of hyaluronzuur. Deze worden na 6 tot 12 maanden vanzelf weer door het lichaam afgebroken. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn fillers dus zeker niet altijd permanent of zelfs schadelijk voor het lichaam. De filler wordt met een dun naaldje in de huid aangebracht, wat op sommige plekken wat gevoelig kan zijn. Na de behandeling is het verstandig om de huid te koelen, maar kun je vrijwel meteen weer aan de slag. Wel zo fijn.

Zijn fillers geschikt voor mij?

Of fillers geschikt voor je zijn hangt voornamelijk af van je wensen en het te behandelen gebied. Wil je graag vollere lippen of heb je ingevallen wangen of rokerslijntjes? Dan zijn fillers absoluut een goede oplossing. Ook werken ze goed bij het opvullen van de neus-lipplooi, jukbeenderen, kaak- en kinlijn en voor het opvullen van lijntjes in hals en decolleté. Natuurlijk verschilt van persoon tot persoon hoe effectief de behandeling is. Twijfel je nog na het lezen van deze informatie? Beautysalons in Utrecht voorzien je graag van deskundig advies voordat je tot behandeling overgaat. Ook kun je een gratis intake boeken waarin jouw wensen en de mogelijkheden worden besproken.

Boek nu je fillers in Utrecht via Treatwell

Ben je benieuwd wat fillers voor jouw gezicht kunnen doen? Kijk dan op treatwell.nl en boek een intake of een behandeling. Geef vooral aan wat je wel en niet wilt, zodat het resultaat precies is wat jij ervan verwacht. Behandelaars in Utrecht zijn professioneel en helpen je graag aan een jonger en frisser gezicht. Boek dus vandaag nog en geniet snel weer van een jeugdig gezicht.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht varieert de prijs van € 14 tot € 495.