2 Schoonheidssalons (Gezicht) (Injectables)
in Utrecht gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Injectables) in Utrecht

Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht scoren gemiddeld:
8.3 op basis van 262 stemmen.
83
gemiddeld

Injectables in Utrecht

Ouder worden we allemaal. Elk jaar is er een afname van de natuurlijke collageen en elastine in je huid. Je huid wordt daarom slapper en ontstaan er fijne lijntjes en rimpels. Dit alles gaat ten koste van je jeugdige, frisse uitstraling. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei behandelingen om het verouderingsproces een tijdje uit te stellen of in ieder geval zo goed mogelijk te verdoezelen. Met behulp van injectables zoals botox en fillers kun je je stralende uiterlijk weer terugkrijgen.

Botox

Botox is eigenlijk een merknaam voor het stofje botuline toxine, een eiwit dat wordt geproduceerd door een bacterie, een spierontspanner die ervoor zorgt dat rimpels vervagen of helemaal verdwijnen. Je kunt bijvoorbeeld je fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels laten behandelen. Maar ook voor overmatig zweten is botox een zeer geschikte behandeling. Je kunt hiermee de zweetklieren blokkeren zodat ze stoppen met werken. Dit is echt een uitkomst voor mensen die last heb van hyperhidrosis, je zult nooit meer ongewenst zweten.

Het resultaat van een botoxbehandeling is tussen de 3 en 6 maanden zichtbaar, afhankelijk van de hoeveelheid botox en eigen spierkracht. Voor een blijvend resultaat zul je dus meerdere behandelingen moeten ondergaan.

Fillers

Maar in Utrecht kun je niet alleen terecht voor botox, ook ben je hier aan het juiste adres voor fillers. Fillers zijn afbreekbare gels die zorgen voor meer volume en stimulatie van de bindweefselcellen die zorgen voor de collageen- en elastine-aanmaak. Deze tijdelijke fillers hebben vrijwel geen bijwerken en en zijn heel natuurlijk. Je kunt hiermee allerlei ‘problemen’ herstellen zoals wallen, slap wordende huid van je hals, decolleté of handen, harde lijnen in je gezicht of dunne lippen. Fillers blijven ongeveer 9 tot 12 maanden in het gezicht aanwezig.

Veilige injectables in Utrecht

Bij alle injectables injecteert een cosmetisch arts, na desinfectie van de huid, met een zeer dun naaldje de vloeistof rechtstreeks onder de huid. Het aantal prikjes is erg afhankelijk van de zone die je wilt laten behandelen. Sommige plaatsen kunnen gevoeliger zijn dan anderen, maar over het algemeen worden de behandelingen niet als pijnlijk ervaren. De behandeling duurt meestal niet langer dan 30 minuten en direct na de behandeling ben je weer in staat om je dagelijkse activiteiten te hervatten.

Dankzij de jarenlange ervaring van de artsen en de wetenschappelijke onderzoeken die zijn verricht over de injectables die ze in Utrecht gebruiken, kunnen ze je bij de bij Treatwell aangesloten salons een veilige behandeling aanbieden.

Boek jezelf jong

Aan ouder worden ontkom je niet. Maar help moeder natuur een handje om het verouderingsproces zo mooi mogelijk te laten verlopen. Boek nu een botox of filler afspraak in een van de Utrechtse salons en voel je weer stralend jong!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht varieert de prijs van € 14 tot € 495.