7 Schoonheidssalons (Gezicht) (Litteken therapie)
in Utrecht gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Litteken therapie) in Utrecht

Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht scoren gemiddeld:
8.0 op basis van 321 stemmen.
80
gemiddeld

Littekentherapie in Utrecht

Littekens kunnen erg vervelend zijn. Naast dat ze irritaties kunnen veroorzaken, kunnen ze zeer storend zijn op een zichtbare plaats. Het is dus helemaal niet gek om hier iets aan laten te doen. Via treatwell.nl heb je in Utrecht verschillende treatments voor litteken therapie waarna je huid er weer mooier uit zal zien.

Verschillende vormen van therapie

Littekens ontstaan doordat er bindweefsel (nieuwe huid) komt op de plek waar de huid diep is beschadigd. Dit bindweefsel heeft een afwijkende structuur en vorm van het normale weefsel, waardoor het opvalt. Ieder litteken is verschillend van grootte en vorm. Daarnaast is elke huid ook verschillend. Er bestaan dan ook allerlei manieren om littekens te verminderen en verzachten. Er is dus ook een manier die perfect bij jouw huid en litteken past!. Zo kun je ervoor kiezen om microdermabrasie te ondergaan. Tijdens deze behandeling wordt je huid gepolijst met microfijne kristallen waardoor oneffenheden zoals acne littekens worden verkleind. Daarnaast kun je een micro needling of dermaroller-behandeling ondergaan. Door deze behandelingen wordt je huid aangezet zichzelf te herstellen, wat zorgt voor een gladdere, jongere en gezondere huid.

Een gladde en stralende huid? Neem een peeling!

Een peeling kan wonderen doen voor je huid en littekens. Er zijn verschillende peelings die zorgen voor een gladdere en egale huid. De peelings halen als het ware de bovenste huidlaag weg waardoor het litteken van omvang vermindert. Tevens bestaan er peelings die naast het verminderen van bestaande littekens ook het risico verminderen op toekomstige acne-uitbraken of littekens. Een Chinese kruidenpeeling is bijvoorbeeld effectief tegen acne, onzuiverheden, pigmentvlekken en littekens. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een peeling met fruitzuur en diamantslijpsel. Deze zorgt voor een fijnere huidstructuur waardoor littekens uiteindelijk zullen verminderen. Peelings hebben als voordeel dat ze niet alleen effectief zijn voor het verminderen van littekens, maar ook effectief zijn tegen rimpels, onzuivere huid en een verslapte huid waardoor na de behandeling niet alleen je littekens zijn verminderd maar je ook een mooiere, gladdere en stralendere huid hebt. Twee vliegen in één klap.

Eenvoudig boeken via Treatwell

Via Treatwell kun je makkelijk een overzicht krijgen welke soort littekenbehandelingen er in Utrecht worden aangeboden. Aan de hand van de uitleg en omschrijvingen kies je de behandeling die het beste aansluit bij jouw huid en litteken. Bovendien kun je direct de agenda’s van de salon inzien en checken of er nog een plekje vrij is. Boek snel een behandeling en ga voor een mooie huid!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht varieert de prijs van € 7,5 tot € 600.