3 Schoonheidssalons (Gezicht) (Mesotherapie)
in Utrecht gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Mesotherapie) in Utrecht

Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht scoren gemiddeld:
8.3 op basis van 186 stemmen.
83
gemiddeld

Mesotherapie in Utrecht

Huidveroudering is vaak het meest zichtbaar in het gezicht. Dit komt doordat je kwetsbare huid op deze plaats het vaakst blootstaat aan zonlicht en vervuiling. Daarnaast neemt met de jaren de aanmaak van collageen en elastine af, waardoor de huid minder elastisch wordt. Fijne lijntjes, huidverslapping, grove poriën en rimpels zijn zomaar een aantal vervelende gevolgen. Heb jij hier veel last van? En wil je dit graag aanpakken? Dan is mesotherapie een goede oplossing voor je probleem. Deze anti-aging behandeling is vrijwel voor iedereen geschikt en is gewoon in Utrecht te boeken.

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een huidverbeterende behandeling waarbij werkzame, soms huideigen stoffen in de diepere huidlagen gesluisd worden en zo voor huidverjonging zorgen. In Utrecht kun je kiezen uit twee verschillende soorten mesotherapie; needle mesotherapie of no needle mesotherapie. Bij no needle mesotherapie worden de werkzame stoffen via de huid ingebracht door middel van elektro-impulsen. Door deze impulsen ontstaat een soort kunstmatige porie waardoor de werkzame stoffen diep door kunnen dringen in de huid. Bij needle mesotherapie gebeurt hetzelfde, maar dan door middel van minuscule naaldjes die kleine gaatjes in de huid maken. Naast het opnemen van de ingesluisde stoffen, probeert de huid deze ‘beschadiging’ te herstellen door het aanmaken van nieuw collageen en elastine; precies wat de huid nodig heeft om te verjongen.

Wat zijn de resultaten van mesotherapie?

Huidverbetering treedt op doordat de stoffen niet op, maar in de huid worden aangebracht. De huid wordt diep gevoed en kan de stoffen vele malen beter opnemen dan wanneer de stoffen alleen op de huid worden aangebracht. De huid herstelt en verjongt en couperose, grove poriën en rimpels verminderen zichtbaar. Ook wordt de huid steviger en vitaler, door de aanmaak van nieuw collageen.

Boek je mesotherapie behandeling in Utrecht via Treatwell

Wil jij zelf zien wat mesotherapie voor jouw huid kan doen? Boek dan makkelijk en snel een behandeling op Treatwell. Alle salons in Utrecht staan overzichtelijk onder elkaar zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken. Kies, boek en geniet binnen enkele dagen van een stralende en jonger ogende huid door mesotherapie .

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht varieert de prijs van € 7,5 tot € 550.