64 Schoonheidssalons (Gezicht) (Wenkbrauwen)
in Utrecht gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Wenkbrauwen) in Utrecht

Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 3.054 stemmen.
87
gemiddeld

Wenkbrauw-treatments in Utrecht

Wenkbrauwen zijn absoluut de nieuwe wimpers! Je kunt tegenwoordig geen blog, website, of tijdschrift openen zonder dat je ergens een paar perfect gestylde bogen tegenkomt. Groot, groter, grootst is het motto. Net zoals voor make-up geldt, dat er bij die naturel ogende look een heleboel verzorging komt kijken. Gelukkig hoef je dit lang niet allemaal zelf te doen. In Utrecht zijn er ontzettend veel salons die wenkbrauw-treatments aanbieden en jou binnen no time voorzien van een paar prachtige wenkbrauwen.

Welke treat kies jij?

Je wenkbrauwen kun je op veel manieren in toom houden. Ga jij voor epileren, waxen, harsen of threaden? Tegenwoordig is er zoveel keus dat er voor iedereen een passende behandeling te vinden is. Het nieuwste op het gebied van wenkbrauwen shapen, oftewel modelleren, is threading. Door middel van een dun touwtje kan de schoonheidsspecialiste zelfs de allerkleinste haartjes moeiteloos verwijderen zodat er een mooie strakke vorm gecreëerd kan worden. Wil je liever niet te veel haartjes verwijderen omdat je wenkbrauwen van nature niet zo vol zijn? Probeer dan eens een shaping behandeling in combinatie met het tinten van de wenkbrauwen. De wenkbrauwspecialist kan je wenkbrauwen zo precies de vorm geven die het beste bij jouw gezicht past.

Gun jezelf die beautiful brows

Boek je een gezichtsbehandeling? Vergeet dan vooral je wenkbrauwen niet mee te nemen. Vaak kun je verschillende soorten wenkbrauw-treatments voordelig met je gezichtsbehandelingen combineren. Hetzelfde geldt voor je wimpers, dus verwen jezelf eens extra en boek alles in één keer. Je verdient het! Bijna alle beautysalons in Utrecht bieden wenkbrauw-treatments aan dus je hoeft nooit ver de deur uit. Heb jij hele dunne of lichte wenkbrauwen en ben je het zat om deze elke dag met make-up bij te werken? Dan kun je in Utrecht ook terecht voor permanente make up (PMU). Voor een natuurlijke look kies je de Hairstroke techniek waarbij minuscule, niet van echt te onderscheiden haartjes op de huid worden getekend. Voor een heftigere, ingekleurde look kies je voor de Powder techniek.

Boek je wenkbrauwbehandeling in Utrecht op treatwell.nl

Wil jij ook eindelijk de wenkbrauwen van je dromen? Ga dan naar treatwell.nl en kies een behandeling en een salon die bij je passen. Je kunt meteen boeken en daarna genieten van je perfect brows.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht varieert de prijs van € 5 tot € 624.