25 Schoonheidssalons (Gezicht) (Wimperextensions)
in Utrecht gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Wimperextensions) in Utrecht

Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht scoren gemiddeld:
8.4 op basis van 1.343 stemmen.
84
gemiddeld

Wimperextensions in Utrecht

Wimperextensions worden steeds populairder. Gezien de vele voordelen is dat niet zo gek. Denk alleen al aan de 10 minuten die je ‘s ochtends langer in bed kan blijven liggen. In Utrecht heb je veel keuze in krul, dikte, kleur en materiaal van de wimperextensions. Er is dus een juiste wimper voor iedereen!

Wat kosten wimperextensions?

Gemiddeld ligt de prijs van een nieuwe set wimperextensions tussen de €65,- en €100,-. Om je wimperextensions bij te laten vullen kost het tussen de €15,- en €45,-. De prijs van wimperextensions verschil wel per type wimperextensions. Zo zijn de one-by-one wimpers iets duurder dan de wimperplukjes.

Hoe vaak de wimperextensions bij laten vullen?

Hoe vaak je de wimperextensions bij moet laten vullen, hangt er vanaf welke wimperextensions je hebt laten zetten. Als je wimperplukjes hebt laten zetten zul je ze binnen 1 tot 3 weken bij moeten laten vullen om een mooi effect te behouden. Heb je one-by-one wimperextensions laten zetten? Dan zul je ze na 2 tot 4 weken bij moeten laten vullen om een mooi effect te behouden. Wimperstrips daarentegen zijn mooi voor één dag of avond, maar zul je daarna moeten verwijderen.

Wimperplukjes

Na een dag werken of langs de grachten van Utrecht gelopen te hebben nog even een hapje eten met vrienden, collega’s of familie? Dan wil je er natuurlijk stralend uitzien! Kies voor wimperplukjes, hier kun je minstens een week van genieten. Wimperplukjes zijn plukjes met meerdere wimpertjes die tussen je eigen wimpers worden geplakt. Wimperplukjes creëren een mascara-look die je zo vol kunt maken als je zelf wilt. Het laten zetten van wimperplukjes duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Wimperplukjes kun je één tot drie weken laten zitten.

One-by-one wimperextensions

Werk je in de dynamische stad Utrecht en heb je zo vijf afspraken op een dag? Dan is het ideaal om altijd de perfecte mascara-look te hebben. Deze kun je creëren met de one-by-one wimperextensions. Dit zijn losse wimpertjes die één voor één op je eigen wimpertjes worden geplakt en tot wel acht weken blijven zitten. Zo hoef je tussendoor nooit meer snel je make-up bij te werken!

Wimperstrip

Ga je naar het theater, een concert of ergens een drankje drinken in Utrecht? Maak je look dan compleet met wimperextensions en creëer stralende ogen! Kies voor een wimperstrip, binnen 10 minuten aangebracht en beschikbaar in vele kleuren, lengtes en diktes. Je kunt ook nog kiezen voor een wimperstrip met bijvoorbeeld glitters, steentjes en/of veertjes. Vergeet niet om na je avondje uit de wimperstrip van je oog af te halen!

Wimperextensions laten zetten in Utrecht

Laat in Utrecht je wimperextensions zetten en geniet 24/7 van prachtige bambi-ogen! Treatwell biedt vele salons aan waar ze op een professionele manier wimperextensions zetten. Kies een salon naar keuze en verzeker jezelf van mooie, lange en volumineuze wimpers!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Utrecht varieert de prijs van € 5 tot € 540.